Ramsalt Operapub

Ramsalt Operapub

Når

6. april 2024    
19:00 - 21:00

Hvor

Hurtigrutemuseet
Richard Withs Plass 1, Stokmarknes, 8450

Arrangementstype

Gjør dere klare for en operaopplevelse utenom det vanlige, der klassiske høydepunkter fra operalitteraturen får et nordnorsk preg! Vi inviterer til en kveld fylt med uforglemmelig musikk, skamløst publikumsfrieri, og en solid dose humor, alt servert i en uformell pub-setting.
Bli med oss på en minneverdig feiring av Museum Nords 20-årsjubileum med en spesiell opera pub med Ramsalt Opera på Hurtigrutemuseet den 6. april kl. 19.00!
Med hundrevis av konserter og en spesiell evne til å vekke begeistring, har Ramsalt Opera fanget hjerter over hele landet. Hurtigrutemuseet, med sin unike kystnære beliggenhet og fantastiske akustikk, skaper den perfekte rammen for en intim og hjertevarm operaopplevelse.
Bli en del av en spesiell kveld hvor opera og pubkultur møtes på det mest underholdende viset. Dette er din sjanse til å oppleve operaklassikere på en helt ny måte!
Vi ser frem til å dele denne unike blandingen av kultur og festligheter med dere på Ramsalt Operapub. Gjør deg klar for en kveld med stor musikk, herlige mennesker, og en atmosfære som bare må oppleves!