Nå er Stina på plass som kultursjef

Kultursjef Stina Helene Gustavsen

Endelig er Hadsel kommunes nye kultursjef på plass. Stina Helene Gustavsen startet 1. mars.

Det er kjempefint å være i gang. Jeg har blitt møtt på en virkelig god måte og det legges godt til rette for et godt samarbeid. Jeg har de siste årene jobbet i et større konsern, og merker godt forskjellen på systemene. Det jeg har sett til nå gjør at jeg ser fram til fortsettelsen. Jeg er glad i å sette meg inn i nye ting, så dette er ei svært spennende tid for meg, sier Gustavsen.

De første ukene har kultursjefen kontor på rådhuset, men hun skal ha fast kontorplass på Hurtigrutens Hus. Den første tida i jobben har hun brukt på å gjøre seg kjent.

Jeg har fått hilse på mange nye flotte kolleger, deltatt i møter og fått opplæring. I ny jobb tar alltid litt tid før brikkene faller på plass, men jeg er på vei i riktig retning, sier kultursjefen.

Det er mange ting hun gleder seg til å ta fatt på i den nye jobben.

Den første store oppgaven jeg ser fram til å være med på er å bidra i utviklingen av Hurtigrutens Hus og etableringen av biblioteket der. Jeg gleder meg også til samarbeidet med de andre kommunene i Vesterålen. Samarbeid på tvers vil styrke både Hadsel og Vesterålen. Hadsel er geografisk spredt, så jeg gleder meg også til å finne ut hva som skjer i bygdene rundt om i kommunen. Jeg er generelt svært glad i mennesker og gleder meg over alle jeg får bli kjent med i denne jobben. Stillinga gjør at jeg blir kjent med mennesker og grupper jeg kanskje ellers ikke ville kjent til. Det er fint, sier Gustavsen.

Selv gjorde den nye kultursjefen hadselværing av seg for flere år siden.

Jeg flyttet fra Øksnes til Hadsel for snart seks år siden, og det har vært en udelt positiv opplevelse. Samholdet og lagånden jeg opplever gjør at jeg er glad jeg ble hadselværing.

 

Siste nyheter