Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 17. sep. 2021 kl. 15:23

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Vi markerer folkehelse og kulturminnedagene i Hadsel- spennende program over 18 dager

Stokmarknes Aksla -barn

Høsten er kommet med september, og vi er klare for å markere både folkehelseuka og kulturminnedagene i Hadsel. Vi har et rikholdig program med aktiviteter nesten hver dag. Vi håper dere finner noe som er interessant. Programmet finner du her.

 

2016-09-02

Folkehelseuka i uke 36 (5.-11. september) markeres over hele Nordland. Det skjer mye godt og positivt folkehelsearbeid i Hadsel. Folkehelseuka er en ekstra markering av dette arbeidet og en synliggjøring av noen av de tilbud som eksisterer i kommunen og i lokalmiljøet.
 

Gode møteplasser, gode samtaler, fysisk aktivitet og godt kosthold er faktorer som bidrar til god folkehelse. Vi slår et slag for frukt og grønt også i år, samt mange fine aktiviteter i folkehelseuka i samarbeid med mange lag og foreninger i Hadsel.

 

Vi fortsetter med felles feiring av kulturarven i Europa i uke 37. Tema i år er å se hva vi kan - kompetanse og kunnskap i kulturvernet. Målet er å løfte frem mennesker som jobber med bevaring, dokumentasjon, deling av kunnskap og flotte opplevelser knyttet til vår kulturarv. Så topper vi det hele med kule turer. 18 dager med mulighetene i fokus, og i folkehelseånd. Velkommen! 

Tip a friendTips en venn