Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 17. sep. 2021 kl. 15:23

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Vi gratulerer årets #heiahadsel-vinner!

heiahadsel vinnerbilde

GLAD VINNER: Mariann Joakimsen fikk blant annet sitt eget bilde på lerret under kåringen av årets vinner i #heiahadsel 2020. Utdelingen skjedde under Hadsel næringsforenings arrangement "Heder og hyllest 2020". Til venstre konferansier Per Sundnes og til høyre ordfører Aina Nilsen. Foto: Bjørn Eide.

2020-10-29

Det ble Mariann Joakimsen som stakk av med seieren i Heia Hadsel-konkurransen 2020. Multebildet hennes, som er tatt med selvutløser fra Fleinesfjellet, fikk over en tredjedel av stemmene. Det var dermed en klar vinner som ble stemt frem blant de seks flotte månedsvinnerne.

Vinneren ble avslørt under Hadsel næringsforenings arrangement «Heder og hyllest 2020» og premien ble utdelt av ordfører Aina Nilsen som blant annet sa følgende:

«Vi er så heldige at vi bor i et av Norges mest «Instavennlige» områder. Så derfor har det vært ganske naturlig for Hadsel kommune å ta initiativ til en fotokonkurranse. Og responsen har vært veldig god, med tusenvis av bilder delt mellom venner og kjente i sosiale medier siden oppstarten.

Det handler om å dele opplevelser og utsikter. Vise hverandre flotte plasser og artige motiver. Og ikke minst sørge for at enda flere får øyene opp for Hadsel og Vesterålen.

Jeg skal ikke spekulere i hvor mange ord et bilde sier, men det er ingen tvil om at det ligger god reklame for kommunen vår i en hashtag som HeiaHadsel.»

I år hadde juryen som vanlig en tøff jobb med å velge månedsvinnere, men det ble til slutt plukket ut seks finalister. Lillan Georgsen, Rebecca Forøysund, Inger Sjøgård Jacobsen, Robin Larsen, Mariann Joakimsen og Stine Antonsen. Den drøye uken avstemningen varte,  kom det inn godt over seks hundre stemmer. I tillegg til vinnerbildet trykt på lerret, fikk vinneren et gavekort på 2000 kroner på Neumann's Røykeri og Supperclub, delvis sponset av restauranten selv.

På vinnerbilde sitter Joakimsen selv, med turkompisen Max ved sin side. Da bildet ble kåret til månedsvinner i august, sa hun følgende om bilde:

– Jeg er ofte på tur med hunden min, som har mye energi og liker å være på tur. Det er mye fin natur i områdene hvor vi går. Jeg planlegger aldri å ta bilder, men plutselig oppdager man hvor fint det er der du er i øyeblikket. Da vi gikk en snartur opp for å se om vi fant multer, syntes jeg utsikten utover Eidsfjorden - som lå blankstille - var så fin. 

Juryen, som i år har bestått av medielærer og eks-redaktør Silje Nilsen, ungdomsrådsleder Stine Wingan Larssen og Hadsel kommunes Atle Nielsen, sa følgende om bildet:

– Å få med både bærspann og natur på et bilde er noe de fleste av oss trolig har forsøkt seg på. Her har fotografen lyktes med å få rikelig med utsikt samtidig som multa lyser muntert opp, midt i forgrunnen. De to vennene på hver side av spannet skaper balanse i bildet, mens fjord og fjell bidrar med dybde.

Med det takker vi alle som har tagget bilder med #heiahadsel i årets konkurranse og alle som har stemt på sitt favorittbilde!

Tip a friendTips en venn