Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 11. okt. 2021 kl. 12:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Hva er utekontakten?

Utekontakten er en ansvarlig voksenperson som du kan snakke med om hva som helst og er et tilbud for ungdom mellom 13 og 24 år som er bosatt i Hadsel kommune.

Utekontakten skal jobbe forebyggende i forhold til ungdom og kan hjelpe ungdom som trenger det med å knytte kontakt med andre tjenester, f.eks. helsesøster eller lege.

Utekontakten har taushetsplikt. Det betyr at du kan snakke med utekontakten uten at det blir fortalt videre til noen. Men det kan også hende at det du forteller er så alvorlig at vi må fortelle det videre til andre som kan hjelpe.

Utekontakten kan hjelpe deg dersom du har utfordringer hjemme, på skolen, med helsa di eller andre ting i livet ditt.  Kanskje er du bekymret for en venn/venninne og ikke vet hvordan du skal hjelpe?

Hvor er utekontakten?
Utekontakten har kontor på Hurtigrutens hus, men er ofte ute og jobber. Du kan ta kontakt med Utekontakten gjennom Facebook på messenger, mobil eller sms hvis du ønsker å snakke med Utekontakten. Hvis mobiltelefonen er avslått kan du nå Utekontakten på messenger.

Dersom du skal kontakte Utekontakten på messenger er det viktig at du ikke skriver sensitive ting om deg selv eller andre, men at du ønsker å treffe Utekontakten. Så avtaler vi hvor og når vi skal møtes. Utekontakten kan ta imot deg på kontoret, treffe deg hjemme hos deg selv eller andre steder, det blir vi enige om.

Utekontakten kommer noen ganger til å være på ungdomsklubbene på Melbu og Stokmarknes, åpen skole på videregående og andre arrangement for ungdom. Det blir lagt ut informasjon på Facebook om hvor du kan treffe Utekontakten hver uke.

Hvem er utekontakten?
Jörg Terhart
Mob: 975 13 017
Kontor tlf: 761 64 342 (Kontor Stokmarknes)
Mail: jorg.terhart@hadsel.kommune.no
Facebook: utekontaktenihadsel 

Kalender


'cpCALENDARLIST' parameter error: CALID
Possible params: CALID, CUSTOMID, LIMIT, CROSSLOAD, SIMPLELISTING, PREFIX, POSTFIX, IF, IFNOTMSG, IFRESULT, NL2BR, NL2LI, DISPLAYPARAMS, EMPTYMESSAGE, REPLACEMESSAGE, SEMAPHORENAME