Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Trenger flere boliger på Stokmarknes

Lokale Hadsel eiendom

Det kommunale foretaket Hadsel Eiendom har behov for flere boliger på Stokmarknes. De ønsker å få tilbud på boliger fra et leie til eie prosjekt. De ber derfor om at utviklere og utbyggere av boligprosjket på Søndre, Børøya, Tømmervik eller Stokmarknes sentrunm tar kontakt med dem.

2017-01-16

I 2017 planlegges det bestilling av familieboliger i rekkehus. Det skal være 3 enheter, hver av disse med 3 soverom. Utbygger stiller med egen tomt, og oppfordres til å komme med forslag til løsninger. Standard skal være nøktern. Man ønsker med dette å utløse flere boligprosjekter, samtidig som man ønsker å bidra til at flere kan eie egen bolig.

Tilbud sendes Hadsel Eiendom KF fortløpende, men senest 05.02.17

Vurderingskriterier ved kjøpvil være basert på pris pr boenhet, gode planløsninger med robust materialvalg, og boligen skal være velegnet for barn. Overtakelse senest et år fra bestillingsdato.

Dokumentasjonskrav til tilbudet: kjøpesum per enhet , standard i henhold til krav fra Husbanken / TEK-10 ,Lokaliseringskart, situasjonsplan, planløsning, fasadetegninger og prosjektbeskrivelse med fremdriftsplan. Utbygger skal kunne henvise til minimum 3 tidligere boligprosjekter i egen regi.

Forbehold: Hadsel Eiendom KF forbeholder seg retten til å se bort fra ethvert tilbud, og tar forbehold om tilskuddsmidler / finansiering fra Husbanken. Ufullstendige tilbud vil ikke bli vurdert.

Levering av tilbud:

Tilbudet leveres per e-post til postmottak@hadsel.kommune.no innen 05.02.17

 

 

 

 

 

 

Tip a friendTips en venn