Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Temakveld: Verdighet for sårbare gamle

Bilde3 2021-11-02

Temakveld i Kulturfabrikken, Sortland (Lanterna), onsdag 3. november kl. 18.00 – 19.30

Fri entré.

Program

Åpning v/ Ola Bremnes: Velkommen i hus!

Innlegg v/ Aina Kolle – leder avd. helse og omsorg, Verdighetsenteret:
«Verdighet for gamle.»

Panelsamtale
Temaer som berøres er bl.a.: Verdighet for gamle - akutt sykdom i livets siste fase, ensomhet og fellesskap, over- og underbehandling, kompetansebehov i eldreomsorgen, personer med demens: utfordringer og muligheter.

I panelet: Silje B. Eikemo – daglig  leder Verdighetsenteret, Marion Celius – helse- og omsorgssjef i Hadsel, Rune Steinum, lege og Hans Arne Norbakk – fagkonsulent, RKK Vesterålen.


Avsluttende minikonsert med Ola Bremnes

Konferansier: Sverre Chr. Wilhelmsen – brobygger, Verdighetsenteret


Arrangører: RKK Vesterålen og Verdighetssenteret – Omsorg for gamle

 

Påmelding:  https://rkkv.no/kursportal/

Biografier:

Silje B. Eikemo: Daglig leder, Stiftelsen Verdighetsenteret – Omsorg for gamle, et nasjonalt kompetansesenter for en verdig alderdom. Deltar i panelsamtalen under onsdagens arrangement
 

Aina Kolle: Leder for avdeling Helse og omsorg, Verdighetsenteret. Holder innlegg under temakvelden: «Verdighet for gamle»
Silje og Aina har begge bakgrunn som intensivsykepleiere, med lang erfaring fra intensivavdeling på sykehus. De har også stått sentralt i oppbyggingen av Verdighetsenterets nasjonale etterutdanning Akuttmedisinsk eldreomsorg. Sammen med en tallrik og dyktig kollegagruppe er de i Sortland denne uken, med undervisning for deltakere fra 6 kommuner i Vesterålen. 

Sverre Chr. Wilhelmsen: Kveldens konferansier, er brobygger ved Verdighetsenteret, og koordinerer senterets arrangementer, konferanser. Har bakgrunn som kulturformidler, lærer og journalist. 

Ola Bremnes: Folkekjær musiker, historieforteller og forfatter, bosatt i Kabelvåg. Vil være musikalsk gjennomgangsfigur under arrangementet, og her vil det bli et gjenhør med flere av hans mest kjente sanger. Han vil også runde det hele av med en avsluttende minikonsert.

Marion Celius: Kommunalsjef helse og omsorg i Hadsel kommune. Har arbeidet i mange år som intensivsykepleier ved Nordlandssykehuset Vesterålen.

Rune Steinum: Allmennlege, bedriftslege, sjømannslege og videolege med lang fartstid som sykehjemslege.

Hans Arne Nordbakk: Sykepleier og fagkonsulent hos RKK Vesterålen og Lødingen. Har lang erfaring som leder for kommunale helse- og omsorgtjenester.  

Tip a friendTips en venn