Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 20. okt. 2021 kl. 08:25

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 09.30 - 11.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Statsforvalteren har konkludert om innsyn i søkerliste

2021-10-08

I forbindelse med jobben for å ansette en ny kommunedirektør i Hadsel, ble en søkerliste offentliggjort 1. september. Den besto av 16 kandidater, hvorav fire som hadde fått innvilget sitt ønske om å være unntatt offentlighet.

Beslutningen om å unnta disse fire navnene ble påklaget av Vesteraalens Avis og VOL. Kommunen sto fast ved sin vurdering og avviste klagen, noe som betød at saken ble sendt over til Statsforvalteren (tidligere Fylkesmannen) i Nordland.

I dag, fredag, kom svaret fra klagebehandlingen og Hadsel kommune får medhold i tre av de fire tilfellene. Kandidaten som skulle vært oppført på den offentlige søkerlista er Per Gunnar Johnsen, født i 1966, som er bosatt i Harstad. 

– Stillingen som kommunedirektør i Hadsel er nå lyst ut for andre gang. På vegne av ansettelsesutvalget ber jeg om at vi alle opptrer varsomt og med respekt, slik at vi best lykkes med å finne vår nye toppleder, sier ordfører Aina Nilsen.

Hun leder kommunens ansettelsesutvalg, der også varaordfører Lena Arntzen og kommunestyrerepresentant Ørjan Robertsen sitter.

– Vi er glade for avgjørelsen fra Statsforvalteren og tar med oss erfaringene inn i 2. gangs utlysning. Vi har forståelse for at det er stor offentlig interesse omkring kandidatene, men ber om arbeidsro for å finne kandidaten kommunestyret har bedt oss om å finne, avslutter hun.

Tip a friendTips en venn