Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

SFO-fakturaer har ikke kommet fram til betaler, purregebyr blir selvsagt slettet

2019-12-04

Ved fakturering av opphold i skolefritidsordningen i Hadsel for oktober er det nå blitt oppdaget en feil ved overføring til e-fakturaavtaler. Fakturaen har ikke kommet frem til nettbank ved fakturering, og det har derfor ikke vært mulig å godkjenne denne fakturaen for betaling.

Hadsel kommune ble først gjort oppmerksom på dette da purring ble iverksatt tidligere i denne uken. Styrerne for SFO i Hadsel ble gitt informasjon om hva som har skjedd, og de har gjort en flott innsats for å få informert videre til de foresatte.

De som har e-fakturaavtaler og som har mottatt inkassovarsel med kroner 70 i gebyr vil selvsagt få dette gebyret slettet.

Vi ber om at de som har mottatt inkassovarsel for e-faktura for oktober tar kontakt med økonomikonsulent for oppvekst, Hilde Ongstad, på e-post hilde.ongstad@hadsel.kommune.no

Det er også mulig å ta kontakt pr telefon, men her kan det bli lang ventetid da pågangen for øyeblikket er stor. Vi anbefaler at de det gjelder tar kontakt pr e-post, så svarer vi så snart vi kan.

For andre henvendelser som gjelder utsettelse av betaling, nedbetalingsplan, og lignende ber vi om at dere sender en henvendelse til økonomiavdelingen ved hjelp av adressen kommunalfakturering@hadsel.kommune.no

 

Tip a friendTips en venn