Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 17. sep. 2021 kl. 15:23

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Roy Tore (31): – I jobben med barn og ungdom opplever jeg ofte små magiske øyeblikk

IMG  2686

Ukens ansatt

Navn: Roy Tore Valsnes 

Alder: 31

Bosted: Bømyr

Hvor jobber du? For tiden er jeg vikarlærer i ungdomstrinnet på Strønstad Skole.

Ansatt i Hadsel kommune siden: 11. mai 2011

 

Hva opptar deg for tida? 
Eksamenstid og forberedelser til det. I tillegg til at våren er ekstra travel. Det er mye som har deadline før sommerferien. Tenker at det skal bli roligere til høsten, men vet jo innerst inne at det ikke stemmer. Studerer ved siden av jobb, så det er bare å brette opp ermene.  

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt? 
Det er vanskelig å velge et spesielt øyeblikk eller en spesiell dag. I jobben med barn og ungdom så opplever jeg ofte små magiske øyeblikk. Det mest spesielle er selvsagt når en opplever at noen opplever mestring med det de gjør. Fra jobben i barnehagen ble det mange tårevåte øyeblikk med barn som tok sine første steg eller greide å si sine første ord. Da kjennes det ut som du er med på noe som er mye større enn deg selv.  

Hva får deg til å le?
Jeg ler mye.  Elsker god humor og at folk ikke tar seg selv så høytidelig.  Dad-jokes, for de som kjenner sjangeren, er en stor favoritt.   

Hva gjør du om du får en uventet fridag? 
På privaten er ikke planlegging min sterkeste side, så hvis jeg får en ekstra fridag blir den oftest brukt til å slappe av eller få gjort ting som jeg lenge har tenkt å gjøre.  

Hva hadde du gjort om du vant en million? 
Vet at jeg hadde brukt en del av det til egenkapital for å bygge mitt eget hus. I tillegg hadde jeg nok betalt ut billånet.  

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor? 
Greta Thunberg for hennes fantastiske arbeid med å vekke kritisk tenking, miljøperspektiv og aktivisme i mange ungdommer rundt om i hele verden.  

Hvis du var 80 år, hva ville du fortelle barnebarna dine? 
Skulle ønske at jeg kunne få dem til å forstå hvor viktig det er å bry seg om andre mennesker, vise interesse, omsorg og empati eller hvor viktig det er å være engasjert i det som skjer i lokalsamfunnet og i verden rundt oss. Har heldigvis 49 år på å formulere noen velvalgte ord til 80-årsdagen min.  

Hva er det beste komplimentet du har fått? 
Det beste komplimentet er de gangene du opplever å bli valgt foran andre når noen trenger hjelp eller trøst. En gang satt jeg i sofaen i barnehagen og snakket med et av barna. Plutselig var det en liten hånd som klappet oppå hånden min og i det jeg snur meg for å få øyekontakt sier barnet: «Æ og du, Roy Tore.» Bedre enn det blir det bare ikke.  

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort? 
Jaggu ikke godt å si, men tror det uansett ville vært et arbeid rettet mot barn og ungdom.  

Hva er det beste med å jobbe i Hadsel kommune? 
På de stedene jeg har jobbet i Hadsel kommune har jeg i alle fall møtt mange hyggelige og engasjerte folk. På arbeidsplassen vår har vi et bra arbeidsmiljø og samarbeider godt. Det synes jeg er det beste.  

Hva kan du ikke leve uten? 
Gode venner, en lønn å leve av og hunden min.  

Hvem skulle du helst sett i Hurtigrutens Hus? ​ 
I det siste har jeg hørt vanvittig mye på den nye skriva til Sigrid som jeg synes er veldig bra! Ønsker meg en stor konsert for barn og ungdom og familiene deres i Hurtigrutens Hus, kanskje Sigrid kunne vært en av artistene som sto på scenen.

 

Fem favoritter

Musikk: Nina Simone, Tom Waits, Madrugada, Sigrid og Ed Sheeran

Mat: Kunne mest sannsynlig spist taco til alle måltider.

TV-serie: Ser ikke på noen serier på lineær TV. Men på strømmetjenester har jeg selvfølgelig mine favoritter. Preacher, Orange Is The New Black, Bones, Lucifer, Mozart In The Jungle, det meste fra Marvel, Broad Church, Trailer Park Boys og så videre, og så videre.

Uttrykk: Peis på!

Sted i Hadsel: Midnattsolsida eller Strandlandet som det også er kjent som.

 

2019-05-20

Tip a friendTips en venn