Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Raymond (52) angrer på at han ikke ble vernepleier tidligere

rpett

 

Ukens ansatt:

Navn: Raymond Pettersen

Alder: 52 år

Bosted: Melbu

Arbeidssted: Miljøarbeidertjenesten på Stokmarknes

Ansatt i Hadsel kommune siden: Høsten 2018

 

Hva opptar deg for tida?
I tillegg til at jeg venter på våren er det hovedsakelig jobb som opptar meg. Jeg har jobbet tidligere i hjemmesykepleie og bolig, men her er det mye større ansvar. Fagansvar. Jeg har bare meg, så det er ikke så mye annet som opptar meg. Jeg melder meg frivillig til alt som skal gjøres i forbindelse med jobb, mange av de andre er jo småbarnsforeldre og sånne ting.

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?
Jeg har jobbet som stuert i Kystvakta. Vi hadde felt helt opp til grensa mot Russland, så jeg har vært utsatt for mye dårlig vær. Det har hendt at det bare var rene tilfeldigheter som gjorde at vi ikke gikk ned. Det må ha vært de mest spennende arbeidsdagene mine.

Hva får deg til å le?
Stort sett det meste, jeg er lettflirt. Vi skal ha det artig på jobb. Blant annet er jeg med og jobber i rådhuskantina, da er Merete (Riibe) og de andre gode til å lure og skjemte. Den som flirer mye får et bedre liv.

Hva gjør du om du får en uventet fridag?
Jeg vet ikke, jeg gjør ikke noe spesielt. Men jeg skal snart kjøpe meg hund, det gleder jeg meg til. Jeg liker å si at jeg liker å gå tur og være ute. Men jeg er ikke så glad i snø og vintervær.

Hva hadde du gjort om du vant en million?
Jeg har to voksne gutter og ville nok prioritert dem, særlig med tanke på dagens boligmarked. Jeg har alt jeg trenger. God jobb og tjener relativt bra. Jeg var i California for to år siden, kanskje det hadde blitt en gjentakelse om jeg fikk en million mellom hendene.

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?
Merete, Rikke og de andre jentene jeg jobber sammen med i kantina. Det er en berikelse i hverdagen å få lov til å være sammen med dem.

Hvis du var 80 år, hva ville du fortelle barnebarna dine?
Jeg mener historien er den beste læremester. Man trenger ikke gjenoppfinne hjulet. 

Hva er det beste komplimentet du har fått?
Det fikk jeg i forrige uke av ei jeg jobber sammen med. Hun sa at jeg er veldig lett å prate med. Det synes jeg var et god kompliment.

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?
Jeg har brukt lang tid på å bli vernepleier og angrer på at jeg ikke begynte tidligere. Men jeg tror nok at jeg nå har havnet på rett hylle. Jeg har tidligere jobbet som restaurantkokk, drevet plasser og vært på havet som stuert. Nå kunne jeg ikke tenkt meg noe annet. Det er dette jeg egentlig skulle bli.

Hva er det beste med å jobbe i Hadsel kommune?
Arbeidskollegaene og de vi er her og jobber for. Jeg har møtt masse fantastiske folk.

Hva kan du ikke leve uten?
Kaffe.

Hvem skulle du helst sett i Hurtigrutens Hus?​
Jeg hadde en fantastisk konsertopplevelse med Jokke (Joachim Nielsen), men han er jo ikke lenger blant oss. Jeg skulle gjerne sett Kaizers Orchestra slik de var like etter at de hadde sluppet «Ompa til du dør». Da de var helt nye og råe.

 

Fem favoritter:

Musikk: Jeg er veldig begeistret for norsk rock, og det er nok «Jokke & valentinerne» som er min favoritt gjennom tidene.

Mat: Jeg har vært kokk og stuert i 25 år. I den sesongen vi er inne i nå, så er det nok sprøstekte torsketunger. Det spiser jeg flere ganger i uka.

TV-serie: Jeg er seriefreak. Nå har vi heldigvis kommet til våren og da er det sesongstart for mye. Akkurat nå ser jeg på «American Gods» på Amazon Prime. Også venter vi jo på «Game of Thrones» som starter i april.

Uttrykk: Jeg bruker «peis på!» mye. Det er ingen grunn til å se seg tilbake, alt ligger framfor deg.

Sted i Hadsel: Jeg flyttet hit i høst og det er så langt bare Hadseløya jeg har oppholdt meg når det gjelder Hadsel. Det er vanskelig å velge ett sted. Taen er veldig bra, det samme er Uværshula og Haugnyken. Jeg sier Uværshula, den kan fint reklameres mer for.

2019-03-25

Tip a friendTips en venn