Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Rådgivere for én dag

rådgivere.jpeg

«Solgt en eiendom, hatt lærlingeråd, diskutert politiske saker og besøkt Seljeveien aktivitetssenter», oppsummerer Benedicte Bentzen. Hun og Helene Brun-Pettersen var rådgivere for ordføreren og kommunedirektøren på OD-dagen.

2020-10-30

- Det var absolutt ikke kjedelig, skriver Helene Brun-Pedersen etter å ha vært kommunedirektør Ola Morten Teigens rådgiver en hel dag. 

Helene og Benedicte utførte, i likhet med tusenvis av ungdom i Norge, et dagsverk gjennom den årlige solidaritetsaksjonen Operasjon Dagsverk. I år går pengene til ungdom fra Sør-Sudan, som har flyktet fra en brutal borgerkrig og over grensa til Uganda.

Både ordføreren og kommunedirektøren i Hadsel søkte etter rådgivere gjennom Operasjon Dagsverk og var svært fornøyde med resultatet.

Helene Brun-Pettersen fikk blant annet være med i et møte om den nye kaipromenaden som bygges på Stokmarknes.

- Her var Ola åpen for å høre mine meninger og ideer angående dette emnet. Veldig interessant og lærerikt, skriver Helene i sin oppsummering av dagen.

Hun fikk også være med på et møte med kommunedirektøren og næringssjef Daniel Sowe på Børøya og se både industriområdet og boligfeltet Solsiden.

«Lærlingelunsj» på rådhuset var begge de to rådgiverne med på. 

- Her ble det pratet om hvordan disse lærlingene opplevde tilbudet til lærlinger i Hadsel. Det ble også diskutert tilbudet til ungdom her i Hadsel, skriver Helene.

Benedicte konkluderte med at det var en lærerik, spennende og hyggelig dag. Helene likte seg så godt at hun ikke ser bort fra at hun kan ende opp som kommunedirektør i Hadsel.

 

Tip a friendTips en venn