Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Påskeinfo fra Vesterålen legevakt

telt

Mary Sørensen, Hans Arne Jenssen og de andre ved Vesterålen interkommunale legevakt på Stokmarknes byr på informasjon og en påskehilsen til befolkningen.

2020-04-08

I forbindelse med årets påskeferie vil legekontorene i Vesterålen holde stengt fra onsdag 8. april klokken 12.00 til og med tirsdag 14. april klokken 08.00. 

Vesterålen legevakt vil i denne perioden holde åpent med økt bemanning av leger og sykepleiere grunnet koronaviruset. Vi følger nøye med på situasjonen og vil kunne øke bemanningen ytterligere dersom det vurderes nødvendig. Legevaktsleger foretar nå også videokonsultasjoner og noen av våre pasienter vil få tilbud om dette. 

Det er viktig å presisere at vi har strenge smitteverntiltak på Vesterålen legevakt, ingen som kommer til oss trenger å være redd for å bli smittet. Grunnet de nevnte smitteverntiltak vil alle som trenger legetilsyn på legevakten bli screenet før ankomst. Du vil få spørsmål om symptomer på infeksjon og om du har vært i kontakt med koronasmittede eller reist til områder med utbredt smitte. Denne screeningen vil avgjøre om vi kan ta deg inn i legevaktens lokaler eller om undersøkelsen vil skje i et eget telt utenfor legevakten. Teltet er oppvarmet og utstyrt som et fullverdig undersøkelsesrom.

Så til det viktigste; blir du syk og trenger legehjelp så ikke nøl med å kontakte oss på tlf 116 117!

Med ønske om en strålende påskehøytid!

Hilsen oss på Vesterålen legevakt

Tip a friendTips en venn