Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Ordførerskifte i Hadsel kommune

ordfører gir kjede

I dag fratrer jeg som Hadsel kommunes ordfører. Det har vært åtte fantastiske og spennende år, og innimellom også krevede stunder. Gjennom denne tiden har jeg hatt gleden av å møte mange flotte mennesker. Det gjelder både ansatte i Hadsel kommune, et fantastisk næringsliv, og ikke minst mange engasjerte innbyggere fra hele kommunen. 

 

2015-10-22

Når jeg i dag overleverer kjedet og klubba til kommunens nye ordfører søker jeg samtidig om og få tre ut av kommunestyret. Det betyr at jeg forlater Hadselpolitikken etter 20 år i kommunestyret. Litt vemod er det, men samtidig føler jeg meg veldig klar for nye og andre oppgaver.

Jeg er glad og stolt over at jeg skal bo og bli gammel i Norges vakreste og beste kommune. For det er i Hadsel fremtiden ligger! Det handler om å tro, og å jobbe iherdig for det man tror på. Da skapes fremtiden, fordi mulighetene er akkurat her.

Det er så mange jeg føler for å takke. Kollegaene i Hadsel FrP som har støttet meg, gitt meg tillit og mulighetene gjennom mange år. Ansatte som hver dag gjør en fantastisk jobb for veldig mange. Næringslivet som skaper fremtid og arbeidsplasser, og ikke minst alle de engasjerte innbyggerne som bidrar til at Hadsel er en fantastisk kommune å bo i.

Jeg gratulerer Siv-Dagny Aasvik som Hadsel kommunes nye ordfører og ønske henne lykke til.

Takk for meg.

Kjell –Børge Freiberg

Tip a friendTips en venn