Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Ordføreren på gavebesøk hos fersk nordnorsk mester

IMG  4508  2

Joakim Johansen, som forrige helg ble nordnorsk mester blant tømrerlærlinger, ble fredag ettermiddag overrasket med gaver og rosende ord av hadselordfører Siv Dagny Aasvik.

Da 19-åringen satt i kaffepause med sine kollegaer i Hadsel bygg og vedlikehold på Børøya, noen timer før helgeroen senket seg for alvor, kom plutselig en kjede- og blomsterbærende kvinne inn gjennom døren.

 

– Jeg er kjempestolt

Johansens kollegaer hadde fått tips om ordførerbesøket og sørget for at lærlingen var tilgjengelig for besøket. Men hovedpersonen var intetanende.

– Dette var veldig overraskende og artig. Jeg ante ingenting, men jeg synes det er flott. Det viser at hun bryr seg om det vi holder på med, sa den ferske NNM-mesteren.

Aasvik selv er opptatt av å gjøre ære på og løfte fram folk i lokalsamfunnet som bemerker seg positivt.

– Jeg er kjempestolt over det du har klart. Å hevde seg i et slikt mesterskap, med motstandere fra hele landsdelen, er rett og slett kjempeimponerende. Du representerer Hadsel på en flott måte, sa ordføreren.

Forrige lørdag tok Johansen seieren med 18 av 20 mulige poeng, hele sju poeng foran nestemann i finalen. Fredag vanket blomster og Hurtigrutens Hus-gavekort fra kommunen til den suverene vinneren.

 

IMG_4479-2.jpg

 

Fagprøve neste, har allerede fått fast jobb

Til uka skal 19-åringen, som gikk byggfag på Melbu før han fikk læreplass, ta fagprøven. Ut fra skussmålene fra arbeidsgiver, er det gode sjanser for at også den oppgaven blir løst på en meget god måte.

– Det viktigste for oss når det gjelder hva som er en god lærling, er at de er interesserte og at de møter opp om morgenen, forteller daglig leder i Hadsel bygg og vedlikehold, Finn Hokland.

Han er tydelig stolt over Johansens innsats, både i det daglige og under NNM i Tromsø forrige helg.

– I de ti årene mesterskapet har blitt arrangert, har vi fått med totalt to lærlinger. Én det aller første året, som tok en flott andreplass. Denne gangen gikk det enda bedre, smiler Hokland.

I et intervju med Blandet Vesterålen nylig avslørte mesterlærling Johansen at han allerede har fått fast jobb i Hadsel bygg og vedlikehold.

2019-06-21

Tip a friendTips en venn