Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Ordfører Kurt Jenssen har fått kreft

kurt

Før jul fikk ordfører i Hadsel kommune, Kurt Jenssen (Sp) en kreftdiagnose som vil påvirke hvordan han kan fungere i ordførerrollen.

– Jeg har fått konstatert kreft i nedre del av spiserør/øvre magesekk.  Jeg vet ikke ennå videre behandling, men det er selvsagt rimelig grunn til å forvente at dette vil medføre noe avbrekk i arbeidet fremover, sier Jenssen.

Ordføreren har vært til utredning i ved Universitetssykehuset i Nord-Norge i Tromsø etter nyttår og vil starte med behandling så snart som mulig.

– Fremdeles vet jeg ikke akkurat hvordan de neste månedene blir, men det er selvsagt grunn til å tro at jeg ikke vil kunne fungere 100 prosent som ordfører. Jeg vil i samråd med varaordfører Lena Arntzen sørge for at det alltid er en som er i denne rollen under behandlingene som vil komme fremover. Tidsmessig så er det uråd å si noe foreløpig, det er forskjellige forløp som bestemmer behandlingen videre, sier Jenssen.

Ordføreren ønsker å være så mye i jobb som behandlingen tillater.

– Det er positivt å ha noe å gjøre hvis man ellers er i stand til det.  Og at det gjør at tankene kan kretse om andre ting enn akkurat sykdommen.

– Det eneste riktige for meg, har vært å være åpen om dette for å unngå spekulasjoner. Jeg vil fortsatt være ordfører i Hadsel så mye som mulig, så får tida vise når jeg er 100 prosent tilbake, sier Jenssen.

2020-01-10

Tip a friendTips en venn