Logg inn Registrer

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Verify password *
Verify email *
Captcha *
Decrease font size Default font size Increase font size

Vesterålen Kulturhus - Hurtigrutens Hus

Opprettet Endret .

Vesterålen Kulturhus med stor og liten sal er regionens flotteste kulturhus, og kommunen disponerer 25 % av den totale kapasiteten. Dette gjør det mulig for oss å ta imot og vise større teaterforestillinger, konserter og  danseforestillinger. Vesterålen Kulturhus er også eneste spillested for Riksteateret i Vesterålen. Nordland Teater er også en av våre faste gjester.

Du finner også informasjon om teateropptillinger og andre klulturarrangementer på www.ebillett.no der du kan kjøpe billett elektronisk.

I tillegg er den en flott arena for egne produksjoner gjennom kreativ uke, julespillet og andre lokale oppsetninger fra lag og foreninger.

Storsalen: 529 nummererte sitteplasser i amfi
Forestillinger og øvinger:  kr 1.000 dagtid    (0900 - 1600)
                                  kr 2.000 kveldstid (1600 - 2300)

Lillesalen: 150 sitteplasser i amfi
Forestillinger og øvinger:  kr 300 dagtid (0900 - 1600)
                                  kr 500 kveldstid (1600 - 2300)

Ovenstående er subsidierte priser fra Hadsel kommune, og gjelder for lag og foreninger. Prisene gjelder kun leie av sal. Annet utstyr som lys og lyd og evt billettsalg avtales direkte med urtigrutens Hus.

Profesjonelle aktører må ta direkte kontakt med Hurtigrutens Hus.