Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Nytt påvist koronatilfelle i Hadsel

koronavirus 2020-12-04

Det er fredag 04.12 påvist et nytt koronatilfelle i Hadsel. Den nye positive testen er knyttet til smittetilfellet som ble meldt torsdag 03.12, som også hadde nærkontakter i andre kommuner i regionen. Det er altså ikke snakk om flere utbrudd i regionen, alle er knyttet til den samme situasjonen.

Viktig informasjon om koronasmitte i Hadsel

Husstandsmedlemmer av alle ansatte på Melbu Systems har blitt satt i karantene fredag 4. desember, dette inntil vi vet mer om hvilke prøvesvar vi får i løpet av fredag kveld. 

Mange av disse er ikke nærkontakter etter den formelle definisjonen, så dette er noe vi gjør sikkerhets skyld. Det er stor forskjell på å være smittet og å være en nærkontakt. Om du har vært på skole/fritid sammen med noen av nærkontaktene denne uken, er du ikke å regne som nærkontakt og trenger ikke å leve som om du er i karantene. Men det som fremdeles gjelder for alle i kommunen er at selv ved lette symptomer skal man holde seg hjemme og teste seg. Kommunen gjør smittesporing rundt de personene som eventuelt får positive tester, og kontakter direkte alle som er å regne som nærkontakter. 

Når det gjelder generelle anbefalinger og tiltak for lokalsamfunnet vil kommunen komme med dette så snart resultatene av prøvesvar og smittesporing blir klart. Med normal responstid for prøver blir dette trolig fredag kveld.

Tip a friendTips en venn