Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Ny runde korona-utbetaling til lokale bedrifter

Daniel Sowe 2021-11-10

Hadsel kommune har fått 2.137.000 kroner som skal fordeles til lokale bedrifter.

Regjeringen har fordelt nye millioner utover kommunene i Norge, som igjen har ansvar for tildelingen til lokale bedrifter og næringsdrivende.

– Vi har fått 2.137.000 kroner til denne kompensasjonsordningen som primært skal gå til næringer som fortsatt vil kunne oppleve begrensinger etter overgangen til fase 1 i «En normal hverdag med økt beredskap».

Det er fint at regjeringa nå setter oss i stand til å hjelpe de bedrifter som som opplever etterdønninger av pandemien som fortsatt pågår, sier næringssjef i Hadsel, Daniel Sowe.

 

Fristen for å søke denne lokale ordningen er 1. desember 2021, og tildelingen skal være gjennomført innen 21. desember. 


På forsiden til kommunens hjemmeside er det laget en egen knapp kalt «Korona-kompensasjon desember 2021». Klikker du på den (eller på denne lenken) for å bli sendt til et elektronisk søknadsskjema. Der finner du også mer informasjon om hvilke næringer som prioriteres, og hvem som kan søke.

Ved behandling av søknadene vil det prioriteres å støtte aktører som har vært stengt eller forhindret fra å drifte som normalt som følge av lokale eller nasjonale føringer, sier Sowe.

Tip a friendTips en venn