Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Nilsen valgt til ny ordfører i Hadsel

IMG  4699 2020-06-19

Senterpartiets Aina Johanne Nilsen (24) ble fredag valgt til ordfører i Hadsel. Hun tar over etter partikollega Kurt Jenssen som har fått fritak fra vervet grunnet sykdom.

Dette ble avgjort i kommunestyret fredag ettermiddag.

– Takk for tilliten! Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene 20. juli. Fram til da er det Kurt som er ordfører, sier Nilsen.

Den påtroppende ordføreren bor på Stokmarknes, men har vokst opp på Strønstad.

– Hadsel er en veldig spennende kommune, og jeg tror det blir tre veldig spennende år. Det er mye som allerede er i gang, og mye som skal skje. Å få lov til å være en del av de prosessene gleder jeg meg veldig til, forteller kvinnen som til daglig jobber som sykepleier på sykehuset.

Selv om neste kommunestyremøte ikke er før 1. oktober, vil det være nok av oppgaver som venter når 24-åringen overtar ordførerkjedet om en måneds tid. Nilsen ønsker blant annet å bruke tid på å gjøre seg enda bedre kjent med kommunen sin.

– Jeg gleder meg først og fremst til å treffe innbyggere og prate med folk. Det kommer jeg til å prioritere den første tiden etter at jeg har tiltrådt. Etter hvert blir det selvsagt også politiske saker som vi skal ta fatt på, men nå i første omgang gleder jeg meg til å prate med folk, reise rundt i kommunen og bli enda bedre kjent med folk og plasser, sier hun.

Det kan samtidig informeres om at Nilsen skal ut i fødselspermisjon i november. Varaordfører Lena Arntzen blir fungerende ordfører i permisjonsperioden.

Tip a friendTips en venn