Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Nå kan hadselværingene få svar på sine koronaspørsmål

BeFunky collage  4 2020-04-16

Fredag ettermiddag stiller kommuneoverlegen og smittevernlegen til direktesendt nettmøte der de besvarer store og små spørsmål innbyggerne måtte ha rundt koronasituasjonen.

Derfor inviteres folk til å sende inn sine spørsmål allerede nå, slik at vi får samlet dem sammen og presentert dem for to av Hadsel kommunes fremste fagpersoner på feltet. Nemlig smittevernlege Martin Larsen Drageset og kommuneoverlege Ingebjørn Bleidvin. 

Gjenåpning av barnehager og skoler. Hva betyr det om «søringkarantenen» oppheves? Hva skjer med 17. mai-feiringen? Hva betyr det at Vesterålen nå er i fase 2 av pandemien? Dette er eksempler på koronaelementer som hadselværinger kanskje har meninger om og spørsmål rundt. 

De to legene er selvsagt kapable til å snakke om generelle og nasjonale forhold, men vi anbefaler folk også til å benytte muligheten til å stille de lokale spørsmålene som ikke fanges opp av Debatten på NRK og andre riksmedier.

Det er satt av en time til nettmøtet og legene svarer på så mange spørsmål de klarer i løpet av denne tiden.

Spørsmålene kan sendes på e-post til postmottak@hadsel.kommune.no eller som en direktemelding til kommunen på Facebook. Det blir også mulig å sende inn spørsmål mens møtet pågår. Skriv gjerne hva du heter og hvor du bor, men det er ikke et absolutt krav for å få sitt spørsmål opplest fredag ettermiddag.

Tip a friendTips en venn