Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Mjuke pakka - en kulturell gave til de eldre i Hadsel

Mjuke pakker

Konsertrekken "Mjuke pakka" er godt i gang. Her kommer en liten smakebit av konserten på Stokmarknes Sykehjem. I januar kan dere få det med dere på Strøntad eller på kulturfredag i Hurtigrutens Hus.   

2015-12-21

Reno Vest feirer 40 års jubileum ved å gi en pengegave til sine eierkommuner. Hadsel kommune gir dette som gave til de som var med å bygge Hadsel i form av en konsertrekke som heter " Mjuke pakka" i første omgang til våre innbyggere på eldreinstitusjon. Etter jul blir det en konsert på bygdehuset på Strønstad, og en på kulturfredag i Hurtigrutens Hus. En liten turne med våre egne gitarkamerater Jens Sundbø, Geir Remen (sang/gitar) og Royer M. Larsen (sang/bass). – Dette for å gi en liten kulturell gave til dem som har vært med på å utvikle Hadselsamfunnet, sier ordfører Siv Dagny Aasvik.  -Reno-Vest har gjennom 40 år vært med på å ivareta våre lokalsamfunn, og legge til rette for at vi kan bygge gode lokalsamfunn og ta vare på vårt miljø. Vi synes det er viktig og riktig at vår gave går til dem som ikke så lett kommer seg ut for å ta del i kulturelle opplevelser, derfor denne lille miljøskapende turneen.

Her er en smakebit fra konserten på Stokmarknes sykehjem:

https://www.youtube.com/watch?v=lNtDnPsnWEI&spfreload=10

Både Hadsel sykehjem på Ekren, Riarhaugen bosenter og Innlandet alderssenter har også hatt besøk nå i desember.  Kulturfredag i Hurtigrutens Hus fredag 15.januar kl. 12.00 og på bygdehuset i Strønstad lørdag 16. januar kl. 16.30. Velkommen.

 

Tip a friendTips en venn