Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Meld deg som bøssebærer til TV-aksjonen nå!

IMG  5602

TV-aksjonen, et av de sikreste høsstegnene, er i år er til inntekt for hjelpeorganisasjonen Care.


2019-10-03

Den viktigste datoen i dette henseende er 20. oktober, men allerede nå er det mulig gi penger. Det er også åpent for å melde seg som bøssebærer. Enten gjennom å klikke seg inn på blimed.no, eller ved å ringe 02025.

I løpet av neste uke kommer Gunnar Sandvin, medlem av TV-aksjonskomiteen i Hadsel, også til å sende ut påminnelse på SMS til alle som var med på å bære bøsser for en god sak i fjor.

– Dette er en flott mulighet til å gjøre en samfunnsinnsats, der det meste er tilrettelagt for deltakerne. En sjanse til å bruke litt tid på noe som vil få stor betydning for veldig mange, sier Sandvin.

Skal gi kvinner mulighet til å skape bedre liv

Årets innsamling til Care har fått navnet «Nå er det hennes tur».

 – Kvinner og barn rammes hardest av fattigdom, og kvinner har ikke de samme mulighetene og rettighetene som menn. I utviklingsland er kun én av ti landeiere kvinner, og 104 land har lover som forbyr kvinner å ta enkelte jobber. Med årets TV-aksjon skal vi gjøre noe med dette, slik at kvinner får mulighet til å skape et bedre liv for seg selv og sin familie, opplyser hjelpeorganisasjonen.

Trenger rundt 100 bøssebærere

Ifølge den lokale komiteen, trengs det rundt 100 bøssebærere i Hadsel kommune.

– Vi har stort sett fått det fint til de siste årene, men folk trenger ikke nøle med å melde seg allerede i dag. Det er flott om også nye bøssebærere kommer til, sier komitémedlem Marianne Jakobsen.

Det minnes også om den tradisjonsrike TV-aksjonskonserten, i regi av Hadsel sang- og musikkråd, som finner sted i glasshuset på Stokmarknes skole. Dit kommer kor, korps og elever fra kulturskolen for å spille.

Tip a friendTips en venn