Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 17. sep. 2021 kl. 15:23

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Line Pedersen er ny oppvekstsjef

Line Pedersen

Dagens rektor ved Stokmarknes, Line Pedersen, har takket ja til stilligen som ny oppvekstsjef i Hadsel kommune.

2018-11-22

Etter en forlengelse av søknadsfristen var det fire søkere til jobben som oppvekstsjef etter at Torbjørn Lappegard går av med pensjon 1. april 2019.

Rådmann Ola Morten Teigen er svært glad for å ha fått en så dyktig kandidat på plass i den viktige rollen.

- Skolene og barnehagene i Hadsel er gjennomgående gode, men for å utvikle dem videre trenger vi noen som går foran og leder vei faglig. Det vil Line være i stand til, sier Teigen.

- Line har imponert i jobben som rektor for kommunens største skole og har gjennom både det og i intervju vist at hun er klar for enda større oppgaver. Å sikre at våre skoler er klare for både faglige reformer og økte krav til kompetanse hos de ansatte mener jeg er hennes viktigaste oppgaver fremover, sier Teigen.

Line Pedersen har lang erfaring som lærer og rektor, og kjenner kommunen svært godt. Det er et svært godt grunnlag for å utvikle sektoren videre.

- Både tverrfaglig samarbeid, digitalisering og videre utvikling av teambasert arbeid i barnehagene og skolene er områder den nye sektorsjefen er opptatt av, sier Teigen.

Den nye oppvekstsjefen selv gleder seg til å jobbe fulltid med ledelse, pedagogisk utviklingsarbeid og motivering av kommunens dyktige ansatte på vegne av hjemkommunen.

- Tiden ved Melbu og Stokmarknes skole har vært lærerik og gøy. Spesielt vil jeg trekke frem alle de fantastiske kolleger jeg har jobbet sammen med de senere årene. De kommer jeg til å savne, selv om jeg ikke har tenkt å bli helt bortgjemt på rådhuset. Jeg gleder meg til å videreføre kunnskapen jeg har fått ved Stokmarknes skole til nye arenaer, sier Pedersen.

- Jeg kjenner både arbeidsoppgavene og prosesser litt fra før, men det blir uansett noe nytt å ha det overordnede ansvaret for dem selv, sier Pedersen.

Teigen mener ansettelsen er helt i tråd med hans ønske om å bygge videre på dagens gode arbeid i sektoren.

- Noen ganger trengs nye krefter utenfra, noen ganger er man tilfreds med dagens situasjon og ønsker å bygge videre på det. I Hadsel mener jeg at oppvekst er en så godt drevet sektor at vi bør bygge på den kulturen og den retning sektoren har i dag. Da blir det helt rett å rekruttere internt, når man har kandidater som er godt i stand til å gjøre jobben. Det er Line med god margin, og vi er veldig godt fornøyd med at Line nå er klar for stillingen, sier Teigen.

Tip a friendTips en venn