Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 11. okt. 2021 kl. 12:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...
Blåklokker og tiriltunger

Kommunal fysioterapi

Hadsel har tre kommunale fysioterapeuter som i tillegg til oppsøkende tjenester har kontorer og behandlingsrom i Helsehuset, 2.etg.. Vi tilbyr fysioterapi både i våre lokaler eller der du er på dagtid. Dette innebærer at hvis du ikke kan oppsøke tjenesten eller fysioterapi av andre grunner bør skje i ditt hjem, i barnehagen, på skolen, på et sykehjem eller i avlastningsboligen så kommer fysioterapeuten til deg.

Vi har spesialkompetanse innen fysioterapi for barn og unge og lang erfaring med fysioterapi for eldre og kvinnehelse.

Målgrupper kommunal fysioterapi

  • Barn og unge mellom 0 - 18 år
  • Uavhengig av alder har helseutfordringer av en slik art at du har behov for langvarige og koordinerte tjenester der fysioterapi er en del av dette
  • Hjemmeboende og ikke er i stand til å oppsøke et fysikalsk institutt
  • Bor på et sykehjem
  • Kvinner med bekkenbunnsproblemer

Dersom du er voksen/eldre og trenger fysioterapi og selv kan oppsøke et fysikalsk institutt tar du kontakt med ett av dem. Se Fysikalske Institutt.

Ansvarsområdet vårt er forebyggende arbeid, undersøkelse og behandling, lindrende samt re- og habiliterende fysioterapitjenester til barn og unge, voksne og eldre. Dette innebærer også nært samarbeid med andre fagområder lokalt, regionalt og nasjonalt og deltagelse ved bruk av individuelle planer og i ansvarsgrupper.

Dine egenandeler for fysioterapi er fastsatt og reguleres ved nasjonale, årlige forhandlinger. Når du har betalt et visst beløp for fysioterapi kan du ha rett på frikort 2. Hvis du ikke kan benytte offentlig transport til fysioterapi kan fysioterapeuten rekvirere skyss til deg gjennom pasientreiser og du kan ha rett til frikort 1.

 

Slik henvender du deg

Bruk helst vårt henvendelsskjema, se under "Spørsmål og svar" nede på denne siden. Eller velg fra meny i høyre marg.

 

Ventetid

Avhengig av årsak og behov kan det være ventetid på kommunal fysioterapi. Ventetiden varierer fra få dager til noen måneder. Se under "Spørsmål /svar" lenger nede på siden. Etter at din henvendelse er vurdert kan vi svare direkte på din ventetid.

Kalender


'cpCALENDARLIST' parameter error: CALID
Possible params: CALID, CUSTOMID, LIMIT, CROSSLOAD, SIMPLELISTING, PREFIX, POSTFIX, IF, IFNOTMSG, IFRESULT, NL2BR, NL2LI, DISPLAYPARAMS, EMPTYMESSAGE, REPLACEMESSAGE, SEMAPHORENAME