Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Klar for kreativ uke

Uka som kommer er en litt annerledes uke i Hadsel. Fra og med år 2000 har dette vært kreativ uke, sola er kommet tilbake og vi er litt mer lekne og kreative.

2020-02-09

Barnehagene kreativ uke.jpg

Bildet er fra kreativ uke i 2017, hvor alle barnehagene i Hadsel inntok scenen i Hurtigrutens Hus til en felles forestilling.

* I år får førsteklassingene ved samtlige skoler se teatret AleneMalene og drømmebrillene, og vi markerer skolefilmens dag med å tilby mellomtrinnet og ungdomstrinnet ved alle skolene. kino i Hurtigrutens Hus på tirsdag og barnetrinnet på fredag.

* På onsdagen er det barnehagens store kulturmønstring med alle skolestarterne, de synger i storsalen akkompagnert av våre fire dyktige distriktsmusikere. De vil fremføre vår egen «Marmelsang» som ble skrevet til jubileet i år 2000 av Pantcho Krastev.

* Kulturskolen har huskonserter tirsdag i Kafe Finnmarken i Hurtigrutens Hus, og på mandag i Melbu skole. Folkebiblioteket i Bykuben har satt frem sine hobbybøker, har strikkekafe på torsdag og hobbyverksted hele uka. Lag et fint kort, og send det til en venn. Biblioteket ordner med porto og forsendelse.

* Ungdomsklubben Canari har Quiz på tirsdag, hjemmelagde kjøttkaker på onsdag og Valentinparty på fredag. Ellers oppfordrer vi til lek og kreativitet gjennom hele uka. Hvem lager den høyeste, eller tøffeste, eller minste, eller mest fargerike snømannen i kreativ uke?

* Det er som vanlig mye aktivitet i uka som kommer. På Melbu er det strikkekafe på Frivilligsentralen onsdag fra kl 18.00 - 21.00. På saniteten er det gågruppe og strikkekafe. Både på Melbu og Stokmarknes er det quiz, henholdsvis på Angela Stadion onsdag og Rødbrygga fredag.

Tip a friendTips en venn