Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Karin (54) brenner både for de yngste og de eldste

IMG  6571  2

Navn: Karin Stabell Johansen
Alder: 54 år
Bosted: Melbu
Hvor jobber du? På avdelingen «Maurtua» i Melbu barnehage. Det er en avdeling for fire- og femåringer, der jeg har ei jente som jeg følger opp ekstra.
Ansatt i Hadsel kommune siden: Som tilkallingsvikar i 2013. De siste to årene har jeg vært fast ansatt på fulltid. Før det har jeg blant annet jobbet i butikk og hos Norlense.

2019-10-28

Hva opptar deg for tida?
At ungene har det bra og at vi får gjennomført det vi skal gjøre med tanke på ukeplaner og rammeplan. På fritiden går det i barnebarn og hyttebygging. Jeg har to voksne barn, tre barnebarn og ett bonusbarnebarn. Hytta bygges på andre siden av fjorden, i Budalen. Min mann har tilknytning til plassen der.

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?
Det vil jeg si var den dagen jenta som jeg har trening med sa navnet mitt for første gang. Det er noe vi hadde jobbet med, og det varmet hjertet mitt skikkelig. Jeg trives veldig godt i den rollen jeg har med og for henne.

Hva får deg til å le?
Det blir egentlig mye latter hele dagen, men det er ikke noe spesielt som peker seg ut. Jeg kan le av en god vits, men det kan vel alle.

Hva gjør du om du får en uventet fridag?
Jeg ville tatt meg en god kopp kaffe om morgenen og tatt meg tid til en god frokost. Jeg ville vært sammen med barnebarna om jeg kunne, de bor heldigvis i nærheten så jeg får sett dem ofte. Ellers ville jeg gjort alt det man ikke får tid til i hverdagen. Nytt fridagen hjemme.

Hva hadde du gjort om du vant en million?
Jeg ville brukt penger på noe som kommer kommunens eldre til gode, samt noe som barn og unge ville hatt nytte av. Så ville jeg brukt litt penger på å reise, kanskje til Thailand. Resten hadde gått til hyttebygging.

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?
Det tror jeg må bli min mann. Han er en så snill og god mann som alltid stiller opp. Han fortjener den.

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle barnebarna?
På det tidspunktet er mitt eldste barnebarn nesten 40 år. Men generelt sett synes jeg det er viktig å forklare barnebarna viktigheten av å få seg utdanning og være snille og høflige mot andre. Kanskje de også kan ta vare på bestemora si.

Hva er det beste komplimentet du har fått?
I utgangspunktet tenker jeg at det er unødvendig å få komplimenter for det jeg gjør på arbeid, jeg gjør jo bare jobben min. Det kan også være litt vanskelig å ta imot skryt, selv om det selvsagt er hyggelig når man vet at man har gjort noe bra. Men som sagt, innstillingen min er at jeg bare gjør jobben min.

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?
Jeg tror jeg ville utdannet meg til å jobbe innenfor eldreomsorgen. Gjerne i hjemmetjenesten.

Hva kan du ikke leve uten?
Telefonen, kanskje? Det har blitt sånn.

Hvem skulle du helst sett i Hurtigrutens Hus?
Violet Road har jo vært der tidligere, og jeg har hørt dem før. Men det var i Svolvær, og jeg var ikke der da de spilte i Hurtigrutens Hus i fjor. Så om de kom tilbake ville jeg gjerne fått det med meg.

 

Fem favoritter:

Musikk: Jeg hører veldig sjelden på musikk hjemme. Etter arbeid i barnehagen foretrekker jeg å ha det litt stille. Men om jeg kjører bil, for eksempel, kan jeg sette på radioen og høre på musikk. Jeg har ingen spesiell favoritt, men hører på det som serveres. 

Mat: Alt av elgkjøtt. Gryte, steik og så videre.

TV-serie: Jeg ser kanskje litt for mye. «Farmen» og «Jakten på kjærligheten» er to favoritter. Det går mye i reality og krim.

Uttrykk: Jeg liker å si «ja», men det er vel ikke et ordentlig uttrykk. Jeg kommer ikke på noe i farten.

Sted i Hadsel: Det er der vi har hytte. Altså i Budalen, vest for Sløverfjorden. Vi har ei fra før og er der hver helg. Nå har vi akkurat begynt med grunnmuren til den nye, så vi håper å ha den ferdig neste år.

Tip a friendTips en venn