Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Julehilsen 2021

vinter 2021-12-24

Et nytt «annerledes»-år er på vei over i historien. Kanskje er det en del som må grave litt ekstra for å huske de gode øyeblikkene fra 2021, men de er der de også. Kanskje har du sett en ny del av landet vårt? Kanskje har du fått et nytt familiemedlem? Kanskje har du gledet deg over lyset i mørketida? Og kanskje enda mer over at det går mot lysere tider.

Vi har stått ‘an av i år også, men det koster. Det har vært tøffe tak og det er mange som fortjener en stor takk for at samfunnet vårt går rundt, også i pandemitider.

Når hverdagen er uforutsigbar er det lett å føle seg usikker og hjelpeløs. Det er viktig å huske på at det viktigste vi har, er hverandre.

Ingen kan være alt for alle, men vi kan alle være noe for noen. Vi trenger alle hjelp og støtte innimellom, spesielt når livet ikke går på skinner. Kanskje kjenner du noen som har hatt tunge tak på jobb? Kanskje kjenner du noen som har vært syk eller noen som ikke har noen å være sammen med i jula?

For mange er det vanskelig å be om hjelp, men kanskje kan vi klare å ta imot en håndsrekning. Ta deg tid til en god samtale med noen du tror trenger det.

Å gjøre noe for andre, er noe av det mest meningsfulle vi kan gjøre som mennesker og dypest sett handler jula om nettopp det.

Vi ønsker alle en god og fredelig jul og det beste for det nye året!

Varm hilsen Aina Nilsen og Lena Arntzen,  

Ordfører og varaordfører i Hadsel kommune

Tip a friendTips en venn