Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Jenny (27): – Hver dag med Covid-19 har vært spesiell

IMG  0490[ 2] 2021-01-22

Ukens ansatt

Navn: Jenny Georgsen Berg

Alder: 27 år

Bosted: Børøya, der bor jeg med samboer Christian Øien Johannessen.

Hvor jobber du? Jobber som helsefagarbeider i miljøarbeidertjenesten på Melbu

Ansatt i Hadsel kommune siden: Fast ansatt siden 1. mai 2018. Men jeg begynte å jobbe som sommervikar tilbake i 2014, og har hatt forskjellige vikariater siden det.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hva opptar deg for tida?
Det blir jo mye jobb. Det er ikke så mye annet å gjøre nå på grunn av koronaen. Men jeg går en del på skøyter, først og fremst på Lillevatnet utenfor Stokmarknes. Jeg kunne tenkte meg å prøve andre vann også. Gryttingsvatnet har jeg hørt mye bra om, eller kanskje Vaktdalsvatnet her på Melbu. Nå som det ikke er mulig å gå på ski, er skøyter et godt alternativ på vinteren. Ellers bruker jeg fritiden til å gå litt på fjellet. Og se TV-serier.

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?
Hver dag med Covid-19 har vært spesiell. Men om jeg skal trekke fram noe fint, så er det sankthansaften i fjor. Da samlet vi hele tjenesten på Melbu, laget langbord her ute og grillet. Det var nydelig vær og veldig koselig både for brukere og ansatte. Det håper jeg virkelig vi kan få til også til sommeren.

Hva får deg til å le?
Dag Sørås. Jeg var på show med ham i Svolvær i fjor høst. Det var veldig bra. Han er jo litt på kanten, men det liker jeg.

Hva gjør du om du får en uventet fridag?
Da tar jeg kanskje en tur på hytta til foreldrene mine. Den ligger i Melkarvika, like ved Storå. Altså innenfor kommunegrensa. Der er det veldig fint. Vi skal dit til helga og gå på skøyter.

Hva hadde du gjort om du vant en million?
Spare og kjøpe hus. Kanskje kjedelig, men fornuftig.

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?
Bestemor! Hun heter Anna Hansen, er 86 år og bor alene på Kvitnes. En fin dame. Hun bor i et stort, toetasjers hus og er virkelig imponerende. Så hun fortjener en bukett fra meg.

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?
Vær snille med andre og ha gode verdier.

Hva er det beste komplimentet du har fått?
Jeg prøvde å tenke på det, men det var ikke så lett å huske noe helt konkret. Jeg får nå ganske ofte høre at jeg er snill, grei og gjev sånn jevnt over.

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?
Drømmen er å bli vernepleier, men det er kanskje ikke annerledes nok. Men ambulansearbeider kunne jeg også tenkt meg. Det er et yrke der ingen dag er lik, og arbeidsdagen er uforutsigbar. Litt action, rett og slett.

Hva er det beste med å jobbe i Hadsel kommune?
Gode kollegaer, det har jeg virkelig her. Også er det fint å jobbe og bo i samme kommune. Vi har veldig fin natur, det er generelt veldig fint her i Hadsel.

Hva kan du ikke leve uten?
Familie, venner og Pepsi Max.

Hvem skulle du helst sett i Hurtigrutens Hus?
Arctic Monkeys eller Bastille. Eller Sondre Justad. Han har jo vært i Hurtigrutens hus før, og da var jeg der. Jeg har vært på mange konserter med ham, men blir liksom ikke lei. Så han kan gjerne komme tilbake igjen. Eller Banana Airlines, det blir alltid liv når de spiller.

 

Fem favoritter

Musikk: Det er veldig variert og musikk er veldig viktig for meg. Jeg spiller trompet i musikkforeninga. Og da er det selvsagt Melbo musikkforening det er snakk om. Jeg ble med i skolekorpset på Melbu tidlig på barneskolen og har spilt siden da. Selv hører jeg på veldig mye forskjellig, fra Melissa Horn til Bastille.

Mat: Jeg er altetende, men vil trekke fram svigemors ostesufflé. Den er veldig god. Ellers går det i taco, pizza og sånne ting. 

TV-serie: Jeg er glad i nordisk krim, men akkurat nå går det i en serie som heter «Ozark». Også holder vi på med den danske serien «Ulven kommer», som går på NRK.

Uttrykk: «Enten så går det bra, elle så går det over».

Sted i Hadsel: Jeg har mange favorittplasser, men det er kanskje ekstra fint på Teigan. Med uværshula og «Galleri uver». Også er det generelt fine fjellturer her på øya.

 

Tip a friendTips en venn