Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 17. sep. 2021 kl. 15:23

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Ingen nye tilfeller av smitte i lokalsamfunnet

Smittevernlege/kommuneoverlege 2020-12-12

Lørdag formiddag kom svarene på de 120 testene som ble tatt torsdag kveld og fredag. Alle disse var negative. På skipet som kom til Stokmarknes i går, har nå to personer testet positivt for koronasmitte.

Dette betyr at det fortsatt er 25 personer som er smittet i utbruddet i Hadsel, der første tilfelle ble påvist onsdag 2. desember.

– Dette må kunne kalles en bra dag, selv om vi som før er forsiktige med å juble for tidlig. Det er fremdeles særdeles viktig at alle forholder seg til de tiltakene som er satt inn i forbindelse med dette utbruddet, sier smittevernlege Martin Larsen Drageset.

Lørdag ble om lag 30 nye personer testet, både folk som har blitt anmodet om å teste seg fordi de har vært i potensielle smittesituasjoner og folk som på eget initiativ har tatt kontakt på koronatelefonen for testing.

– Vi fikk gledelige resultater i dag, men for at pila skal peke i rett retning også framover er det fortsatt helt nødvendig at alle begrenser sosial kontakt og overholder smitteverntiltakene, sier Bleidvin.

Skipet ligger nå ved kai på Stokmarknes. Alle på skipet er satt i karantene med forbud mot å gå i land. De to syke personene blir ivaretatt i egnet lokale på land.

Tip a friendTips en venn