Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Ingen nye smittetilfeller i Hadsel onsdag 4. august

Martin Larsen Drageset 2021-08-04

19 personer ble testet ved Melbu legekontor i løpet av onsdagen, og som dagen før var alle hurtigtester negative. I tillegg var alle labsvarene på prøvene tatt tirsdag også negative. Dermed er ingen nye smittetilfeller registrert i Hadsel siden mandag.

– Det er en gledelig utvikling, men det er ennå for tidlig å senke skuldrene helt. Vi minner fremdeles om de regionale anbefalingene om bruk av munnbind på offentlige plasser der «enmeteren» ikke kan holdes og maks fem besøkende ved private sammenkomster innendørs, sier smittevernlege i Hadsel, Martin Larsen Drageset.

Videre peker han på de enkle, men effektive smittevernrådene som vi har blitt så godt kjent med det det siste halvannet året.

– Vask hender, bruk håndsprit, hold avstand og begrens sosiale kontakter. Ved sykdomssymptomer, ring koronatelefonen for å avtale testing. Jeg opplever at hadselværingene har tatt dette på alvor og spilt en viktig rolle i å stoppe smitten fra å spre seg ytterligere. Takk for innsatsen, alle sammen!, sier Larsen Drageset.

Tip a friendTips en venn