Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 17. sep. 2021 kl. 15:23

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Informasjon rundt covid-19-tilfeller

Martin Larsen Drageset 6 2021-01-29

Vi har fått tilbakemelding om at det er bekymring knyttet til de siste smittetilfellene i kommunen.

- I Hadsel har vi praktisert karantene for nærkontakter strengt, slik vi skal, og i tilfeller hvor vi har vært i tvil har vi også satt nærkontakter av nærkontakter i karantene, selv om dette er strengere praksis enn vi er pålagt å ha. Dere kan være trygge på at alle med påvist smitte blir isolert, hvis de ikke allerede er i isolasjon, og at alle nærkontakter blir satt i karantene, sier smittevernlege Martin Larsen Drageset.

Dersom det er grunn til å sette inn tiltak, nøler vi ikke med å gjøre det og informerer da bredt, slik vi gjorde ved utbruddet i desember.

- I den situasjonen vi er i nå, har det så langt ikke vært nødvendig å gjøre det. Vi har ikke et lokalt utbrudd i Hadsel kommune, vi har to tilfeller av smitte som er knyttet til reise, sier Drageset.

Fortsatt er det minst like viktig som før å huske på å holde seg hjemme ved selv de minste sykdomssymptomer, holde avstand og ha få sosiale kontakter og være nøye på hånd- og hostehygiene. Unødvendige reiser anbefales ikke og på grunn av det muterte covid-viruset, bør ingen reise til Osloregionen, eller ta imot besøk derfra, dersom det ikke er helt nødvendig.

Vi ønsker det samme som dere, å holde smitten unna, slik at vi kan leve mest mulig normalt og få satt vaksiner så raskt som mulig.

Tip a friendTips en venn