Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Hundre tusen nye kulturkroner til den kulturelle spaserstokken i Hadsel

kulturfreda2

Hadsel får kr 100.000 i påfyll til den kulturelle spaserstokken. - En gledelig nyhet, sier ordfører Siv Dagny Aasvik. Da kan vi fortsette med de populære kulturfredagene i Hurtigrutens hus, og enda flere institusjonskonserter. Tiltak som er godt innarbeidet i Hadsel. -Gjennom denne ordningen som er en nasjonal kultursatsing får vi gitt profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre. Et godt samarbeid mellom kultursektoren og omsorgsektoren gir gode kunst- og kulturprosjekt lokalt i flere sjangre og uttrykk. Ordningen skal også bidra til at eldre får et tilpasset kulturtilbud på arenaer der de eldre befinner seg i dagliglivet, der for er det flott at vi også har fått til institusjonskonserter.

2015-12-14

Kulturfredag som primært er første fredag i hver måned er svært populært både for hjemmeboende og de som er på institusjonene. Kafe Finnmarken i Hurtigrutens Hus blir et godt møtested for hyggelig prat og felles kulturopplevelser. Vi ønsker også å ha enda flere institusjonskonsertene i samarbeid med Distriktsmusikerne i Hadsel og andre artister.

Ordføreren i Hadsel synes det er flott at man også engasjerer artister i Vesterålen, og at de også kan ha en liten turne i Vesterålen i samarbeid med de andre kommunene. At kultursjefene tipser hverandre og samarbeider er fint, og det er ønskelig med små konserter som er sydd sammen med fortellinger og enkelte ganger allsang.

-Det er virkelig godt å se hvordan gode kulturopplevelser sprer glede og skaper fellesskap, også for de eldre i kommunen. Jeg er sikker på at disse pengene blir godt anvendt i Hadsel til glede for mange sier en glad ordfører

Tip a friendTips en venn