Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Helsehuset åpner mandag

Helsehuset

Allerede mandag kan de første pasientene tas imot i det nye helsehuset på Stokmarknes. Helsehuset åpner dermed én måned tidligere enn planlagt og prosjektet er innenfor budsjettet.

2020-04-17

- Vi planlegger å ta imot pasienter på det nye helsehuset allerede førstkommende mandag og gleder oss til å ta imot i de nye, flotte lokalene. Vi er veldig glade for at vi hadde mulighet til en tidligere innflytting, sier helse- og omsorgssjef Marion Celius.

 

Hun benytter sjansen til å berømme de ansatte som har stått veldig på i en travel hverdag, slik at flyttingen har gått i rekordfart og såpass smertefritt.

 

- Nå gleder vi oss til å komme i gang i de nye og godt planlagte lokalene, selv om man enda kan regne med å se en snekker eller en elektriker innimellom, samt at alt ikke er helt ferdig utenfor enda. Der må vi vente på våren, sier Celius.

 

Dermed vil det nye helsehuset åpnes en måned tidligere enn planlagt. Årsaken til at flyttingen ble fremskyndet, er det pågående koronautbruddet. Ettersom Hadsel kommune fortsatt har få smittede og foreløpig god kapasitet, var det et godt tidspunkt å flytte inn i Helsehuset. I tillegg frigjør det lokalene hvor Stokmarknes legekontor har vært og som nå vil brukes utelukkende som infeksjonsklinikk.

 

- Prosjektet ble gjennomført i rekordfart! Og det er nettopp en av fordelene med modulbygg - tidsbesparelser. Som prosjektansvarlig er jeg glad for at vi har klart å gjennomføre prosjektet innenfor tidsfristen og ikke minst budsjettrammen som ble satt av kommunestyret, sier Zakarias Chibssa.

 

Det er fortsatt arbeider som gjenstår på helsehuset og åpningen blir en helt annet enn det som egentlig var planlagt.

 

- Det er litt små fiksing og ferdigstilling her og der, men det går seg til. Når koronasituasjonen tillater det, vil vi ha en ordentlig åpning og feire et fantastisk prosjekt vi har fått gjennomført, sier Chibssa.

Tip a friendTips en venn