Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 20. okt. 2021 kl. 08:25

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 09.30 - 11.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

#heiahadsel 2020

2018-06-14

Retningslinjer - #HeiaHadsel

Fotokonkurranse arrangert av Hadsel kommune. En jury på tre personer kårer et vinnerbilde hver måned og så stemmer leserne frem vinneren blant disse kandidatene.

Tidsperiode: Onsdag 1. april – 30. september 2020. Det kåres månedsvinnere for april, mai, juni, juli, august og september.

  1. Det overordnede temaet for konkurransen er «Heia Hadsel». Bildet må være tatt i Hadsel kommune, og du kan kun delta med bilder du har tatt selv. Det er lov å delta med flere bilder. Bildet trenger ikke å være tatt på tidspunktet du sender det inn, men det må være digitalt. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene (eller deres foresatte, dersom det er barn) har godkjent at bildene offentliggjøres.
  2. Slik sender du inn bildet ditt: Legg ut bildet på Instagram eller på arrangementet #heiahadsel på Hadsel kommunes Facebookside og merk det #HeiaHadsel. Du må ha åpen profil på Instagram når du legger ut bildet. Husk navn på fotograf. Du kan også sende bildet til e-post: heiahadsel@hadsel.kommune.no  Bildene kan være beskårne og rettet opp og være enkelt bildebehandlet. Bildene kan bli beskåret i forbindelse med en eventuell offentliggjøring. Bildet må ha god oppløsning og være i jpg-format.
  3. Bildet må være levert senest siste dag i måneden for å være med i månedskonkurransen (dvs. senest 30. april for å være med i april-konkurransen). 
  4. Hadsel kommune kan benytte merkede bidrag vederlagsfritt på Facebook, Instagram og Hadsel kommunes nettside i forbindelse med konkurransen. De må også kunne publiseres i en eventuell bok om prosjektet. Bildene vil bli kreditert med fotografens navn. Ytterligere bruk må avtales med fotograf.

Juryen består av: ​

Silje Nilsen (lærer, Hadsel VGS)

Stine Wingan Larsen (leder i Ungdomsrådet i Hadsel)

Atle Nielsen (rådgiver i Hadsel kommune)

*Juryens medlemmer kan ikke levere bidrag til konkurransen.

 

Juryen plukker ut et vinnerbilde hver måned. Vinnerbildene går videre til finalen, hvor leserne stemmer frem vinneren.

 

Premier: 

Hovedpremie og månedspremier vil bli annonsert etter hvert.

For mer informasjon om konkurransen: Følg med på Hadsel kommune på Facebook. 

Tip a friendTips en venn