Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Heia Hadsel! Startskuddet har gått for årets fotokonkurranse

BeFunky collage

BILDETEKST: Øverst til venstre Marita Buland Yndestads bilde som vant hele konkurransen i 2018. Deretter månedsvinnerbilder fra Geir Higraff og Marit Ebeltoft. Ned til venstre månedsvinnermotiver fra Thomas Ebeltoft og Marita Buland Yndestad. Nede til høyre tre fra årets jury; Silje Nilsen, Jane Willassen og Elise Andreassen (Foto: Martin Kristiansen, VA).

 

I samarbeid med Vesteraalens Avis gjentar og utvider Hadsel kommune fjorårets knipsesuksess, dermed er det bare å fiske fram mobiltelefon eller kamera og starte jakten på nye blinkskudd.

 

Nytt tema hver måned

I løpet av fem sommer- og høstmåneder i 2018 kom det inn overveldende mange bidrag, med motiver fra høyt til lavt i hele Hadsel. I år gjennomføres det sju månedskonkurranser, der en jury velger ut vinnerbildet. I starten av november gjennomføres det så en avstemning der folk flest kan stemme på sin favoritt blant månedsvinnerne.

Juryen (de tre førstnevnte er avbildet ovenfor) består av Silje Nilsen (medielærer), Jane Willassen (journalist og fotograf i VA), Elise Andreassen (Hadsel kommune) og Thomas Ebeltoft (hobbyfotograf og månedsvinner i 2018).

Nytt av året er at juryen på forhånd annonserer temaer for hva de er ute etter de forskjellige månedene. I april er stikkordet "vinter".

 

Slik gjør du:

Slik sender du inn bildet ditt: Legg ut bildet på Instagram eller på arrangementet #heiahadsel på Hadsel kommunes Facebookside og merk det #HeiaHadsel. Du må ha åpen profil på Instagram når du legger ut bildet. Husk navn på fotograf. Du kan også sende bildet til e-post: heiahadsel@hadsel.kommune.no.

Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene (eller deres foresatte, dersom det er barn) har godkjent at bildene offentliggjøres.

Fullstendige konkurranseregler og retningslinjer kan leses ved å trykke på denne linken:

Heia Hadsel 2019

 

2019-04-02

Tip a friendTips en venn