Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 17. sep. 2021 kl. 15:23

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Hadsel kommunes egen julekalender

Screen Shot  2020  11  25 at  11. 30. 19.png

En advenskalender for og med hadselværinger!

2020-11-27

På tirsdag 1. desember er det premiere for Hadsel kommunes egen digitale julekalender. Bak lukene hver dag fram til julaften skjuler det seg små videosnutter laget lokalt i kommunen ved hjelp av blant annet barnehager, kulturskolen, kor og korps.

Her finner du lukene på Facebook: https://www.facebook.com/hadselkommune/videos/

Her finner du lukene på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-gCrICQlDOfQOhvLJURv3A

Tanken er å kunne bringe førjulsstemning inn i stuene til folk, i en tid der isolasjon og ensomhet er en enda større utfordring enn "vanlige" mørketider. Prosjektet har vært mulig å sette i gang takket være tilskudd fra Fylkesmannen.

Godbitene i kommunens julekalender legges fortløpende ut hver morgen på kommunens Youtube-kanal, og det vil også linkes til dem fra kommunens Facebook-side.

Ettersom den viktigste målgruppen for disse daglige lyspunktene er kommunens eldre, og at denne delen av befolkningen ikke er den mest aktive på Facebook og Youtube, jobbes det med løsninger for å sikre at flest mulig får sett mest mulig av det som legges ut.

Parallelt med den digitale julekalenderen har det blitt lagt opp til en rekke konserter og aktiviteter i adventstiden, under arbeidstittelen "fysisk julekalender".

Men koronasituasjonen, og de siste ukers innstramminger, har naturlig nok redusert dette opplegget betraktelig. Vi vil komme fortløpende med informasjon om arrangementene som blir noe av.

Tip a friendTips en venn