Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Gratulerer Malin som årets ildsjel og god tur til Ungdoms-OL

ildsjel

Malin Celius Oshaug, 23 år, fra Melbo Turnforening er årets ildsjel i Nordland. - Vi var mange som var rørt da Malin tenkte OL-ilden i Bodø som en del av fakkelstafetten for ungdoms OL. At hun har fått hedersbetegnelsen årets ildsjel i Nordland er vel fortjent, sier en stolt ordfører. Hun er et viktig forbilde for barn og unge i kommunen, og kanskje spesielt for unge jenter. Arbeidet som frivilligheten gjør i Hadsel, deriblant Melbu turnforening er viktig for inkludering og integrering. Det er ekstra bra at Melbu turnforening jobber målrettet med å holde på ungdommen.

2016-02-09

 Nordland Idrettskrets  valgte Malin som på tross av sin unge alder har lang fartstid i idretten, og har fått til utrolig mye i løpet av kort tid. Hun startet som utøver i idretten allerede som to åring, på mor-og-barn. Da hun var 12 år gammel fikk hun lov til å begynne som hjelpetrener, og siden den gang har Malin vært aktiv som trener, utøver og leder i klubben.  Nordland idrettskrets har vektlagt den betydningen Malin har hatt for både utviklingen av Melbo turnforening og ikke minst den jobben hun har gjort for ungdom i klubben. Hun utfyller alle kriteriene til årets ildsjel.  Takket være slik frivillig innsats i Hadsel, blir vi en enda mer attraktiv kommune og det gir  et viktig fellesskap for mange. Vi ønsker henne fine dager i ungdoms-Ol som hun reiser til i morgen sier ordfører Siv Dagny Aasvik.

Ordfører inviterte til lunsj på kontoret og overrakte en gave. - På denne måten vil jeg personlig få takke henne, og fortelle henne hvor stolt og glade vi er for den innsatsen hun har lagt ned i det frivillige arbeidet i Hadsel, sier en stolt ordfører.

.

 

Tip a friendTips en venn