Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Gir råd til ordfører Siv

ungdomsråd ord2

Et fulltallig Hadsel ungdomsråd møtte ordfører Siv Dagny Aasvik i går. Hun vill ha råd og innspill fra ungdommene i Hadsel. Hver enkelt ble spurt om hva de var opptatt av? Gode møteplasser for ungdom, gode ungdomsarrangement, miljøgate, frie midler til ungdomsarbeid,  flytting av ungdomsklubben Blinken i nye lokaler i Hurtigrutens Hus og mange trafikale forbedringer kom på listen.     

2015-12-01

Ordføreren ville ta dette med i det videre arbeid. Et engasjert ungdomsråd er en viktig ressurs for kommunen. Hun takket ungdomsrådet spesielt for deres behandling og tilbakemelding i saken om akuttmottak i Hadsel. Deres innspill ble lest opp i kommunestyret, og hun hadde fått mange positive tilbakemeldinger på akkurat dette. At ungdom kan være reflekterte og gi voksne tilbakemeldinger når det gjelder bruk av sosiale medier er flott. Ordføreren har selv vært ungdomspolitikere, og dette har gitt henne erfaringer som har formet hennes som politiker. Hun påpekte at det å sitte i ungdomsrådet er en erfaring som er viktig å ta med seg videre. Hun ville gjerne møte rådet flere ganger, og varaordfører vil også møte for å gi nødvendige orienteringer i politiske saker. 

Ungdomsrådet fikk også en god innføring i sentrumsplanen for Stokmarknes som ligger ute på høring. Kommuneplanlegger Hans Christian Håkonsen noterte flere viktige innspill. Ungdomsrådet skal arrangere et ungdomsarrangement i Hurtigrutens Hus 11. desember, og er i full gang med planleggingen av Ungdommens kulturmønstring 13. februar 2016. 

 

Tip a friendTips en venn