Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Ga trimsykkel til kommunens eldre

2021-09-15

storheia24.jpg

Sprekingene som deltok i døgnløpet Storheia24, samlet inn drøyt 40.000 kroner. Denne uka overrakte de pengene til dagaktivitetstilbudet for eldre i kommunen.

- På vegne av oss alle på dagaktivitetstilbudet så takker vi for denne flotte gaven. Dette er veldig stort for oss og er virkelig gledelig, sa Ingeborg Mikalsen ved Stokmarknes sykehjem da gaven ble overlevert.

20 deltagere
I midten av august samlet Hadsel brann og redning og Atle Nielsen inn penger i forbindelse med sitt døgnløp opp og ned Storheia. Det var 20 stykker som fullførte to eller flere turer, og den som kunne notere seg med flest Storheia-turer, Helge Korneliussen, løp strekningen 17 ganger på 24 timer.

sh.jpg

Formålet med innsamlingen var dagaktivitetstilbudet til kommunens eldre, og det kom inn drøyt 40.000 kroner.

Giverne ønsket at pengene skulle fremme folkehelse og være noe som kunne komme folk til gode over tid, dermed ble det avgjort at pengene går til en ny sykkel på sykehjemmet. Det er rift om de to syklene som er der fra før, og i anledning «sykkel-VM for eldre» passet det fint å komme med et løfte om en ny sykkel til de eldre.

 – Vi har latt oss imponere og inspirere av innsatsen fra gjengen i «Team Hadsel». De viser at treningsglede og vinnervilje ikke forsvinner med årene, noe som er godt nytt for oss som liker å kjenne litt på puls og melkesyre i hverdagen. Vi tror og håper bidraget vårt vil komme til nytte for mange i flere år framover, sier Atle Nielsen.

- Vil bli husket
Nielsen, som til daglig jobber i Hadsel kommune, har vært primus motor for døgnløpet Storheia24 og løp for tredje året på rad. Denne gangen kunne han notere ny personlig rekord med 16 turer opp og ned.

3[1].jpg

Leverandøren av syklene, Motitech, var også imponert over initiativet og arrangementet og valgte å gi en ekstra god pris på sykkelen.

Ved Stokmarknes sykehjem har årets løp fått stor betydning.

-  Det er nesten så det ikke finnes store nok ord for dette. Denne gaven kommer Atle og Hadsel brann og redning til å bli husket for, sier Mikalsen.

Tip a friendTips en venn