Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 11. okt. 2021 kl. 12:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...
Holme

Fysikalske Institutt

Stokmarknes og Melbu

På Stokmarknes finner du to og på Melbu tre fysikalske institutt der det til sammen jobber åtte fysioterapeuter. To av disse er spesialister i psykomotorisk fysioterapi og en er spesialist i manuellterapi. De øvrige er allmenne fysioterapeuter.  

Kontaktinformasjon finner du i høyre marg på denne siden. 

Alle de private fysioterapeutene har driftsavtaler med Hadsel kommune. Dette innebærer at dine egenandeler for fysioterapi er fastsatt og reguleres ved nasjonale, årlige forhandlinger. Når du har betalt et visst beløp for fysioterapi kan du ha rett på frikort 2. Hvis du ikke kan benytte offentlig transport til fysioterapi kan fysioterapeuten rekvirere skyss til deg gjennom pasientreiser og du kan ha rett til frikort 1.

Fysioterapeutene med driftsavtaler er en del av kommunens fysioterapitjeneste. Du kan henvende deg direkte til fysioterapeut, som på selvstendig grunnlag skal vurdere ditt behov for behandling. Du må fortsatt gå til en fysioterapeut som har driftsavtale med kommunen for å få stønad fra Helfo.

Avhengig av årsak og behov kan det være ventetid på fysioterapi ved fysikalske institutt. Ventetiden varierer fra få dager til noen  måneder. Det enkelte institutt opplyser nærmere om ventetid.

Kalender


'cpCALENDARLIST' parameter error: CALID
Possible params: CALID, CUSTOMID, LIMIT, CROSSLOAD, SIMPLELISTING, PREFIX, POSTFIX, IF, IFNOTMSG, IFRESULT, NL2BR, NL2LI, DISPLAYPARAMS, EMPTYMESSAGE, REPLACEMESSAGE, SEMAPHORENAME