Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Frivillprisen 2015

Frivilligpris

Erling Kristian Bjørstad ble tildelt Frivilligprisen 2015 under Melbu Musikkforenings julematine på søndag. Kultursjef Kari Ann Olsen fikk æren å gi prisen på vegne av Frivilligsentralen. Prisen var et diplom og en akvarell malt av Elin Paul.

2015-12-06

Det var en demokratisk prosess som ble lagt til grunn for årets pris. Det var flere forslagstillere som hadde foreslått nettopp Erling Kristian Bjørstad som årets kandidat.   

Han er en person som en støter på i mange sammenhenger i lokalmiljøet. Som en svært dyktig kokk med lang fartstid blir han benyttet av mange aktører når nordnorsk mat skal profileres, og er selvskreven leder for kokkelag ved større arrangementer, blant som mangeårig medlem av Kokkenes Mesterlaug i Vesterålen.

Men – hjertet hans banker for atskillige flere, og har gjennom flere år stilt opp som frivillig i flere sammenhenger, i Frivilligsentralen, som besøksvenn over lang tid, og han tar sjøl initiativet til sammenkomster for eldre og folk som faller litt utenfor.  

Hans aktivitet strekker seg over hele året.  Møljekveld på Ekren og Riarhaugen, grilling til sommerfest, lutefiskmiddager, arrangementer på jekta, julebord i Hovedgården for enslige. Han står på for å glede mange. Han  seg sjelden «forbalt.»  Han er en helhjertet JA-person som med sitt gode humør og humor, inspirerer andre til innsats for fellesskapet. En flott kandidat til Frivillighetsprisen. Erling Kristian mottok prisen med stående applaus.

Tip a friendTips en venn