Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Frivillighet i sentrum i frivillighetens år 2022

IMG  7977 2022-05-23

2022 er Frivillighetens år i Norge og vi skal sette søkelys på frivilligheten som en hjørnestein i den norske samfunnsmodellen. Det er et ønske å vise frem aktiviteten som skjer på frivillig basis i kommunene og lokalsamfunnene i hele landet. Målet er å få flere nye med i frivillighet, gjøre flere arenaer tilgjengelige og skape større kjennskap til merverdien frivillig sektor skaper i det norske samfunn og lokalsamfunnene.

Invitasjon til felles markering

Lørdag 18.juni klokka 11.00–15.00 ønsker kulturenheten i Hadsel kommune i samarbeid med Stokmarknes vel å invitere til en torgdag i Stokmarknes sentrum hvor lag og foreninger får presentert seg!

Vi ønsker at frivillige lag og organisasjonene har en møteplass hvor de kan vise fram sine formål og aktiviteter, snakke med befolkningen og få nye medlemmer, og kommunisere med kommunen.   Det gjøres en viktig innsats og jobb rundt om i hele kommunen. Dette ønsker vi å vise frem på en torgdag før vi går inn i sommerferien.

Dette er etter en modell som er prøvd ut i Tromsø.  Når det gjelder kor og korps i Hadsel ønsker vi å stille dem opp i en løype gjennom sentrum der du kan starte oppe i Markedsgata og få en konsertopplevelse fra fire korps og åtte kor, om alle blir med. Da viser vi bredden vi har i kommunen, og noe som vi kan være stolte av i musikklivet.  Vi i kulturskolen synes dette høres spennende ut og vi håper vi skal få det til.

Kontakt kultursjef Kari Ann Olsen Lind (kari-ann.olsen.lind@hadsel.kommune.no / 908 48027) om det skulle være noen spørsmål eller ønske om å bidra.

Tip a friendTips en venn