Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 17. sep. 2021 kl. 15:23

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Forebyggende tiltak mot koronasmitte

Etter at helse- og omsorgssjef Marion Celius fikk karantene på grunn av koronamistanke og ble testet mandag, har deler av kommuneledelsen hjemmekontor inntil videre.

 

2020-03-10

Det er viktig å understreke at det bare er helse- og omsorgssjef Marion Celius som er i karantene. Flere i kommuneledelsen har hatt det Folkehelseinstituttet definerer som lavrisikokontakt med helse- og omsorgssjefen. De tilfredsstiller dermed ikke kravene til karantene, men fordi de kan utføre jobben hjemmefra, har de valgt å ha hjemmekontor inntil videre.

De har ikke fått restriksjoner på hvor de kan oppholde seg, men har valgt å være føre var og ha hjemmekontor for sikkerhets skyld.

- Vi er vant til å jobbe på Skype, e-post og telefon og de som jobber hjemmefra klarer godt å skjøtte jobben sin på den måten. Dette er ikke en karantene, men selvvalgt hjemmekontor, sier kommunedirektør Ola Morten Teigen.

Han er en av de som har valgt å ha hjemmekontor inntil videre. Det er med andre ord ingen av de kommuneansatte som har brutt karanteneregler, ettersom de ikke har vært i karantene.

Tip a friendTips en venn