Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...
Fuglespor i sand

Ergoterapi

Velkommen til kommunal ergoterapi!

Hadsel har en kommunal ergoterapeut som i tillegg til oppsøkende tjenester har sitt kontor i Helsehuset, 2. etg. Hvis du ikke kan oppsøke ergoterapeuten eller ergoterapi bør skje i ditt hjem, i barnehagen, på skolen, på et sykehjem eller i avlastningsboligen så kommer ergoterapeuten til deg. 

Dersom du har behov for tilrettelegging av bolig, biltilpasning, langvarig lån av tekniske hjelpemidler eller strever med å få utført daglige aktiviteter kan kommunens ergoterapeut bistå deg.

Ergoterapitjenesten har ansvar for forebyggende arbeid, kartlegging og tiltak samt re- og habiliterende ergoterapi for barn og unge, voksne og eldre. Ergoterapeuten har et utstrakt samarbeid med andre fagområder lokalt, regionalt og nasjonalt og deltar i ansvarsgrupper og ved utarbeidelse av individuelle planer.

Ergoterapeuten er hovedkontaktperson for hjelpemidler, syns- og hørselskontakt.

Ergoterapi er gratis.

 

Slik henvender du deg

Du kan ta direkte kontakt med ergoterapeut. Vi ber deg helst om å fylle ut ett av våre henvendelsesskjema. Se under "Spørsmål og svar" litt lenger ned på denne siden, eller se meny i høyre marg.

Ventetid

Avhengig av årsak og behov kan det være ventetid på ergoterapi. Den varierer fra noen dager til noen uker. Etter at din henvendelse er vurdert kan vi oppgi ventetid.

Kalender


'cpCALENDARLIST' parameter error: CALID
Possible params: CALID, CUSTOMID, LIMIT, CROSSLOAD, SIMPLELISTING, PREFIX, POSTFIX, IF, IFNOTMSG, IFRESULT, NL2BR, NL2LI, DISPLAYPARAMS, EMPTYMESSAGE, REPLACEMESSAGE, SEMAPHORENAME