Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

En fantastisk skole

Tiende klassse

Ordfører Siv Dagny Aasvik lot seg imponere på omvisning i den nye skolen på Melbu. Arkitekt Jon John Arne Traasdahl har gjort en utrolig bra jobb ved planlegging og tilrettelegging for at vi nå får en skole tilpasset dagens situasjon. En skole som kan vokse med Melbu, fleksibel og moderne i uttrykket.

2016-06-01

 

Skolen er veldig godt tilpasset de øvrige byggene, og ikke minst uteområdet. En stolt rektor og oppvekstsjef fikk gleden av å vise henne rundt. Ordfører ønsker å besøke alle enhetene i kommunen, og var ekstra glad for at hun nå kunne få dele gleden med elevene og lærerne over den nye skolen og arbeidsplassen. Ordfører tok seg spesielt god tid i 10. klasse, der hun fikk en hel klassetime.- Det er alltid inspirerende og interessant å høre hva ungdommen er opptatt av. Gode råd og tanker fra 10.klasse om livet i Hadsel er godt å ta med seg videre i jobben som ordfører sier Siv Dagny. Elevene var veldig godt fornøyd med den nye skolen, og ikke minst den flotte aulaen der alle kan samles i et amfi. Her kan man ha egne forestillinger og ta imot små konserter. Friske farger og store vinduer gir mye lys og gir fin utsikt til den flotte naturen. Skolekjøkkenet og spesialrommene gir gode minner fra tiden hun selv var elev.

- Det var virkelig artig å høre begeistringen fra lærerne også, en elev hadde gitt følgende tilbakemelding; Er det virkelig sant at dette er vår skole og vil skal være her for bestandig, det føles som vi er på besøk? Ordfører lot seg rive med av begeistringen, og ser frem til den offisielle åpningen 21. august.          

Tip a friendTips en venn