Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Elisabeth (35) er med på holde barnehagehjulene i gang

en  2

Ukens ansatt

Navn: Elisabeth Nikolaisen

Alder: 35 år

Bosted: Stokmarknes

Hvor jobber du? Vanligvis på avdelingen «Måsungen» i Søndre barnehage, men for tiden har vi slått alt sammen til én avdeling.

Ansatt i Hadsel kommune siden: Jeg var lærling i to år på starten av 2000-tallet. Så jobbet jeg 14 år som renholder i rådhuset, før jeg fant ut at jeg kanskje skulle bruke utdanninga mi. Derfor startet jeg for tre-fire år siden her i Søndre barnehage. Det er en barnehage jeg har hatt et spesielt forhold til siden 2009, da eldstedatteren min begynte her.

2020-04-03

Hva opptar deg for tida?
Hjemmeskole. Jeg har to jenter, ei i sjette og ei i andre klasse. Vi står opp morgenen, gjør oppgaver og koser oss resten av dagen med tur og andre ting. Har masse kvalitetstid sammen, rett og slett. Jobbmessig er det kortere dager, der vi er tre stykker som deler på å være i barnehagen i løpet av arbeidsdagen. Jeg er jo selvsagt også opptatt av å følge med på informasjon som kommer rundt koronasituasjonen, det er ganske rare dager.

Hva får deg til å le?
Alt! Jeg har tørr humor og barnehagehumor. Mange ganger der jeg flirer av ting som andre ikke synes er artig, så gjør det bare at jeg synes det er enda artigere.

Hva gjør du om du får en uventet fridag?
Da nyter jeg den. Kanskje går en tur og bare koser meg

Hva hadde du gjort om du vant en million?
Da hadde jeg reist, i tillegg til å dele pengene med ungene mine. Jeg hadde nok også tatt moren, faren og broren min med på en tur til Syden. Og spart det som ble igjen til en regnværsdag.

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?
Det er så mange som fortjener det. Men jeg tror det blir sjefen vår, Signe (Løvbak, red.anm.). Hun gjør en kjempejobb! Hun gjør alt hun kan for at ting går i orden for oss ansatte. At vi har det best mulig. Både nå, men også ellers i mer normale tider. Om jeg får en bukett til, ville jeg gitt den på deling til mine tidligere renholdskollegaer Torill, Bejushe og Anne-Lise. De gjør en god og viktig jobb i disse dager

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?
«Hvis du gjør det beste du kan og står på, så kan du bli hva du vil». I tillegg ville jeg oppfordret dem til å dyrke egenskaper som humor og glede. Det er bra ting å ha med seg i livet.

Hva er det beste komplimentet du har fått?
At jeg er blid, snill og hyggelig. Det liker jeg å høre.

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?
Barnepleier på sykehuset. En som jobber med nyfødte. Jeg er veldig glad i små unger. En sånn jobb hadde jeg passet godt til. Det ha jeg tenkt på i mange år

Hva er det beste med å jobbe i Hadsel kommune?
Kollegaene mine, og at kommunen er en trygg arbeidsgiver.

Hva kan du ikke leve uten?
Familie og venner. Spesielt ungene mine. Og telefon.

Hvem skulle du helst sett i Hurtigrutens hus?
Det er kanskje ikke alles førstevalg når de kan velge hvem som helst, men jeg ville helst sett og hørt Kari Bremnes. Hun har jeg vært på konsert med i Hurtigrutens hus før, og det kunne jeg tenke meg å gjøre igjen.

 

Fem favoritter:

Musikk: Alt. Radioen bare går. Det er enkelt, jeg er althørende bortsett fra opera.

Mat: Sushi og pizza.

TV-serie: «Cold case», «Åsted Norge» og «CSI». Det går i krim, så jeg gleder meg veldig til påskekrimmen. Den hører med.

Uttrykk: «Gjør så godt du kan, noe mer kan ingen forlange». Jeg liker også litt: «Skal du ha noe gjort, så må du gjøre det selv». 

Sted i Hadsel: Jeg liker hele Hadseløya. Men kanskje spesielt Lekang-marka. Og Årnesan på Langøya, da.

 

Tip a friendTips en venn