Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Sissel (49) mener «teit» internhumor på kontoret er en befrielse i hverdagen

IMG  1303  2

Ukens ansatt

Navn: Sissel Pedersen

Alder: 49 år

Bosted:Melbu

Arbeidssted: Teamleder for undersøkelse og tiltak i Vesterålens interkommunale barnevern

Ansatt i Hadsel kommune siden: Februar 2008

 

Hva opptar deg for tida?
Vår og hagearbeid, det er fint å få det ryddet til 17. mai i alle fall. Sykkelpussing har også opptatt tiden min i det siste. Jeg liker veldig godt å sykle, også har jeg unger som sykler. 

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?
Med den jobben jeg har, er det kanskje litt vanskelig, men det jeg tenkte jeg kunne si noe om er at vi som sagt er en interkommunal tjeneste med hovedkontor på Sortland. En gang i halvåret pleier vi å møtes og gå på tur sammen. Det er alltid fantastisk flott. Jeg tror vi har vært på turer i alle kommunene bortsett fra Lødingen.

Hva får deg til å le?
Jeg er egentlig ganske lettflirt og liker en del absurd humor. Her på kontoret i Hadsel har vi en veldig intern humor som jeg setter utrolig pris på. Vi kan sitte her og flire oss fillete sammen, av helt teite ting, og det er utrolig befriende. Ellers liker jeg stand-up på tv.

Hva gjør du om du får en uventet fridag?
Sitter med beina på bordet og strikker. Med en podcast på øret eller en bra serie på tv. Eventuelt være på badestranda eller fjellet hvis det er en sommerdag.

Hvilke podcaster hører du på?
Jeg har akkurat hørt «Tomms afrikanske historier», med Tomm Kristiansen. Ellers hører jeg jo på «Truecrimepodden». Også har jeg oppdaget «Politisk kvarter» som podcast. Det er veldig flott, med korte og konsise debatter. En fin strikkepodcast.

Hva hadde du gjort om du vant en million?
Jeg har to døtre som holder på å ta sertifikatet. Så jeg ville betalt lappen for dem, og de to andre barna etter hvert. I tillegg ville jeg tatt dem med på jordomseiling, det er det som er øverst på min ønskeliste. 

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?
Ho mamma. Rett og slett fordi hun fortjener det. Hun er ei tøff dame som ble enke for litt over et år siden, men har klart å holde pågangsmotet oppe. Hun er 74 år og jobber fremdeles. En positiv og blid dame som gjør det beste ut av livet.

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle oppvoksende generasjoner?
Da ville jeg fortalt om det å være ung på 80-tallet. Det er jo ikke lenge siden, men likevel en helt annen verden enn hva ungene har i dag. Den dagen jeg eventuelt får barnebarn og de blir ungdom, som er enda lenger fram i tid, vil det sikkert være en hverdag de ikke skjønner.  

Hva er det beste komplimentet du har fått?
Det som varmer mest er: «Du er verdens beste mamma». Det slår alt. Jeg har tre døtre og en gutt. Han blir 12. Også har jeg ei på 16, ei som snart blir 18 og ei på 19. Så de begynner å bli store, men det hender fremdeles at jeg får høre disse varmende ordene. Ellers blir jeg 50 snart, så «du holder deg godt» begynner å bety noe.

Hva er det beste med å jobbe i Hadsel kommune?
Det er fint å jobbe i egen kommune, det er oversiktlig og kjent. Samtidig er det fint å være i en interkommunal tjeneste og representere den ene kommunen. Hadsel har jo en spesiell plass i hjertet selv om vi jobber over hele Vesterålen. Det kjennes bra.

Hva kan du ikke leve uten?
Hva kan det være? Telefonen, kanskje? Det er en duppedings man har med seg over alt, men jeg kjenner jo at jeg skulle klart å leve uten. Men jeg kunne ikke levd uten en jobb å gå til og være delaktig i livet til ungene mine.

Hvem skulle du helst sett og hørt i Hurtigrutens Hus?​
Michael McIntyre, det er en komiker jeg synes er utrolig artig. Men skulle det vært et band kunne jeg kanskje plukket Dire Straits ned fra øverste hylle. 

 

Fem favoritter:

Musikk: Jeg er egentlig altetende og liker blant annet norsk rock. Jeg henger fortsatt igjen i perioden hvor Dumdum Boys, De Lillos og Raga Rockers hadde sin storhetstid. Den kommer jeg nok aldri ut av.

Mat:Jeg er veldig glad i vanlig, enkel hverdagsmat. Men så er jeg selvfølgelig også glad i litt mer ekstravagante saker innimellom. På langfredag var vi på Neumanns på Melbu og spiste påskelam, det var helt utmerket.

TV-serie:Jeg er litt av og på når det gjelder tv-titting, men nå er det selvfølgelig Game of Thrones. 

Uttrykk:Jeg tror ikke jeg har noe slikt.

Sted i Hadsel:Mitt favorittsted har alltid vært Haug på Melbu, der har jeg vokst opp. Moren min bor fremdeles der, men Haug er ikke det det var. Nå er det veldig utbygd, og jeg synes litt av sjarmen er borte selv om det fortsatt er en veldig fin plass. Ellers liker jeg veldig godt å bruke naturen vi er så privilegert med her, særlig Husbykollen og Pallheia. Der kan jeg sitte og filosofere og se ut over fjorden.

 

 

 

2019-04-29

Tip a friendTips en venn