Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 17. sep. 2021 kl. 15:23

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

Bilde av far på fiske sikret seier i fotokonkurransen

hha 2

Samuel Høiden Kristiansen fra Sandnes tok vinnerbildet i årets første Heia Hadsel-konkurranse. Temaet for april var "vinter" og juryen likte blinkskuddet fra havet aller best.

– Bildet av fiskeren og torskehauet ble raskt en favoritt hos juryen, som hadde mange gode og varierte bilder å velge mellom. Her ser vi kontraster - rødt og oransje arbeidstøy mot blå himmel og hav, varmt vårlys mot snødekte fjell. Bildet viser naturen vi er omgitt av samtidig som det bringer assosiasjoner til vinterfisket som har gjort det mulig for folk å bo her i nord, heter det i juryens begrunnelse.

Kristiansen selv sier i dagens utgave av Vesteraalens Avis at bildet er av hans store helt, pappa, som har jobbet på havet i hele sitt yrkesaktive liv. I tillegg til heder og ære får fotografen et Hurtigrutens Hus-gavekort for sitt vinnerknips.

 

 "Mai du skjønne milde"

Som i fjor har det strømmet inn et stort antall flotte bilder. Hovedsakelig har de blitt meldt på i konkurransen gjennom bruk av emneknaggen "HeiaHadsel" på Instagram. Nedenfor teksten kan du se et lite knippe juryen har valgt ut, som ikke nådde helt opp denne gangen.

Denne måneden, som allerede har rukket å bli ganske gammel, er temaet "Mai du skjønne milde". Vi lar folk selv avgjøre hva de legger i det velkjente begrepet, men grønnende trær, vaiende flagg, bunadskledde barn og is i lange baner kan være stikkord for å få fantasien i gang.

 

Hovedpremie fra Elkjøp

Fotokonkurransen varer ut oktober, og det skal kårets totalt sju månedsvinnere. Disse sju tevler så om innbyggernes gunst gjennom en avstemning for å kåre årets hovedvinner. Denne personen sikrer seg blant annet et speilreflekskamera sponset av Elkjøp på Stokmarknes.

Juryen består i år av Silje Nilsen (medielærer), Jane Willassen (journalist og fotograf i VA), Elise Andreassen (Hadsel kommune) og Thomas Ebeltoft (hobbyfotograf og månedsvinner i 2018). Konkurransen er et samarbeid mellom Vesteraalens Avis og Hadsel kommune. Klikk her for å lese mer om regler og vilkår for konkurransen.

 

 

hha.jpg

Svein Roar Martinsen har tatt dette på vei opp Hallardtinden på Søndre Langøya.

 

hha3.jpg

Magdalena Emilie Vassbotn Hestholm under en solnedgangstur på Finnseterkollen på Hadseløya.

 

hha4.jpg

Instagrambrukeren "laluna123" har fanget Børøybrua i blått lys.

 

2019-05-14

Tip a friendTips en venn