Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Avslutning på langt koronaarbeid

Smittesporing- og informasjonsteamet i Hadsel 2022-06-20

Vi tør påstå at de aller fleste hadselværinger har snakket med, hørt på eller lest noe disse personene har skrevet de siste par årene. Dette er smittesporing- og informasjonsteamet i Hadsel kommune.

Gjennom koronaperioden har de alle fått prøvd seg på helt nye utfordringer. De har ringt rundt og kartlagt bevegelsene til smittede hadselværinger, forsøkt å berolige de som var fortvilt over å kanskje ha smittet andre, holdt direktesendte digitale pressekonferanser (med over 1000 seere), forsøkt å overbevise Hurtigruten om at de hadde smitte om bord sommeren 2020, i perioder skrevet daglige pressemeldinger i tillegg til informasjon på hjemmeside og Facebook, informert om hvor det har vært smitte og forsøkt å ikke ta knekken på lokalt næringsliv samtidig og en god del annet de ikke hadde sett for seg å gjøre.

For å stoppe smitte så tidlig som mulig, har de jobbet til alle døgnets tider innimellom. For at alle skulle ha tillit til jobben Hadsel kommune har gjort, har vi forsøkt å informere raskt, mye og tydelig.

Vi har i stor grad opplevd at dere har hatt tillit til den jobben denne gjengen har gjort og vært flinke til å følge opp de anbefalingene som er kommet i løpet av koronaperioden. Det viser også tilbakemeldingene i undersøkelsen Sentio utførte i mai - 2021:

https://www.hadsel.kommune.no/hadselvaeringene-er-fornoeyde-med-kommunens-koronahaandtering.6390399-378230.html

Det er mange som skal ha takk for at vi kom oss så godt som mulig gjennom pandemien i Hadsel og denne gjengen har vært helt sentral i Hadsel kommunes koronahåndtering.

Fra venstre: Ingebjørn Bleidvin, Martin Larsen Drageset, Atle Nielsen, Line J. Pedersen, June Arntun, Line Eggen (bak), Katja Walle-Karlsen, Marion Celius, Torill Brastad og Heidi Torkildson Ryste. 

Tusen takk for innsatsen og igjen: Tusen takk for godt samarbeid, hadselværinger!

Tip a friendTips en venn